Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki bir nebze içiniz rahatlar. 2010'dan beri fazla yorum yapmam ama bu forumu takip etmeyi severim. Çalhanoğlu’nu kuzenim aracılığıyla tanıdım. Kuzenim sanatçı ve araları çok iyi. Çalhanoğlu iki sebepten dolayı ayrılmak istemiş: aşırı yoğun maç takvimi ve Inter’deki belirsizlik (hoca gitti). İtalya’da çoğu deplasman şehir dışında, otobüs ve uçakla gidiliyor. Türkiye Ligi 18 takımlı ve yarısı İstanbul’da. Eşinin Türkiye’de yaşama isteği de var. Hatta Sané ile de görüşmüş, o da aynısını belirtmiş. Yaz tatilinde bile “turnuvaya gidiyoruz” diye kulüple isyan etmiş.

Galatasaray ile menajeri Gordon görüşme yapmış. Menajeri 3 yıllık sözleşme + 10 milyon maaş istemiş. Prensipte kabul görmüş. Zaten Inter’de net 7 alıyor, bir de 2 yıllık sözleşmesi var. Yıl + yıllık biraz oynayabilir ama az çok bu rakamlarda sonuçlanır. Tek problem Inter. Öyle bedavaya bırakmazlar. 30 milyon demişler ama menajer + Hakan baskı yapacak yolları ayırmak için. Inter ne derece geri adım atar, ona bakılacak. Menajeri de bu hafta İstanbul’a gelip görüşme yapacak. Hatta Petrovic için de görüşülecek. Olur ya da olmaz bilemem.

ABicim demedin mi sen nasıl gs lısın bonservis ödenmeyen sane anca 10m alıyor sana hem bonservis hem yıllık 10 nasıl verelim diye

Söylemedin mi bunları

Ayı

kötü elenirsek (mesela 3-4 puanla) hocanın koltuğuna etki eder mi ?
çünkü taraftar çıngar çıkarır
gibi geliyor bana.
ama 8 ve üzeri puan alıp çıkamazsak o kadar sıkıntı olmaz gibi. benim hedefim 2g, 2b ile 8 puan minimum.
Sen işte o zaman forumda izle beni

Belki bir nebze içiniz rahatlar. 2010'dan beri fazla yorum yapmam ama bu forumu takip etmeyi severim. Çalhanoğlu’nu kuzenim aracılığıyla tanıdım. Kuzenim sanatçı ve araları çok iyi. Çalhanoğlu iki sebepten dolayı ayrılmak istemiş: aşırı yoğun maç takvimi ve Inter’deki belirsizlik (hoca gitti). İtalya’da çoğu deplasman şehir dışında, otobüs ve uçakla gidiliyor. Türkiye Ligi 18 takımlı ve yarısı İstanbul’da. Eşinin Türkiye’de yaşama isteği de var. Hatta Sané ile de görüşmüş, o da aynısını belirtmiş. Yaz tatilinde bile “turnuvaya gidiyoruz” diye kulüple isyan etmiş.

Galatasaray ile menajeri Gordon görüşme yapmış. Menajeri 3 yıllık sözleşme + 10 milyon maaş istemiş. Prensipte kabul görmüş. Zaten Inter’de net 7 alıyor, bir de 2 yıllık sözleşmesi var. Yıl + yıllık biraz oynayabilir ama az çok bu rakamlarda sonuçlanır. Tek problem Inter. Öyle bedavaya bırakmazlar. 30 milyon demişler ama menajer + Hakan baskı yapacak yolları ayırmak için. Inter ne derece geri adım atar, ona bakılacak. Menajeri de bu hafta İstanbul’a gelip görüşme yapacak. Hatta Petrovic için de görüşülecek. Olur ya da olmaz bilemem.

renktaş hakanın en çok alınmasını ben istiyorum da lütfen sen mi söylersin kuzenin mi söyler bilemem de 10 milyonu dürüp büküp gelebilir hakan

interde 7 alan sözleşmesini 27-28 yaşında yaptı

31 yaşındayken 3-4 yıllık sözleşmeyi 5den yaparsa öpsün başına koysun

Bende Hakanı isteyenlerden biriyim ama öncelikle maaş konusunda Max orda aldığı kadar verilmeli yaşlanan topcunun maaşı artmaz . Bonserviste Max 10-15 arası olmalı.

Ademin Galatasaraylilik..herif 5 yildiz koymuş.ahmet kutucu adem büyük kadar etkili ol lan yeni sezonda
1000037016.webp

Oradan aldığı 5-6 milyonu versek Hakan için gayet idealdir. Üstünü istiyorsa hiç gerek yok. 10 istiyorsa ağır küfür etmek gerekir

Sadece bilgi aktardim. Sahsi fikrimi sorsaniz o kalitede yabanci bir regista gelse maasi konusulmazdi bile. Bu kadar bonservisi sahsen vermezdim. sonuc itibari ile geri satamiyacaksin. Inter uyguna birakirsa kacirilmaz bir firsat. 100 tane ilkay eder guncel formunda.

kötü elenirsek (mesela 3-4 puanla) hocanın koltuğuna etki eder mi ?
çünkü taraftar çıngar çıkarır gibi geliyor bana.
ama 8 ve üzeri puan alıp çıkamazsak o kadar sıkıntı olmaz gibi. benim hedefim 2g, 2b ile 8 puan minimum.
8 almak başarı değilki kuraya göre

Son 2 torbadan geleceklere göre olası

8 falan alırız işte, altında çok ciddi tepkiler alır

Sadece bilgi aktardim. Sahsi fikrimi sorsaniz o kalitede yabanci bir regista gelse maasi konusulmazdi bile. Bu kadar bonservisi sahsen vermezdim. sonuc itibari ile geri satamiyacaksin. Inter uyguna birakirsa kacirilmaz bir firsat. 100 tane ilkay eder guncel formunda.
dostum rodri 7-7.5 m euro falan alıyor, bellingham 10 m euro alıyor, hakançye 10 m tabiki çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt