- 18 Temmuz 2009
- 81.871
- 239.048
- 5.093
?Penisim, Hakan yerine 1000 kere İlkay gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Penisim, Hakan yerine 1000 kere İlkay gelsin
Abi Hakan maliyetine ne oyuncular alınır.azizim ne desen haklısın her dediğine katılıyorum
10 m maaş 30 bons yerine, 15 bons 5 m maaşlı 2 kalite katılırAbi Hakan maliyetine ne oyuncular alınır.
Baba ismi öyle yazıyor. Nüfustaki ismimize göre kayıt oluyoruz. Lakap takamam ki
O zaman Al Shababa h.oHakan'in az once Insta'da eski bir roportajina denk geldim, eski derken gecen sene falan galiba. Artik Galatasaray'a gitmem soz konusu degil, ben serbest iken olabilirdi ama beni arayan hic olmadi diyor. Simdi zaten Inter'le uzattim kontratimi yani bundan sonra zor demis videoda.
Ancak FT beni ararsa fikrimi degistirebilirim diyor hatta. Yani o beni ararsa zaten hayir demem diyor.
Baturina yı bile alabilirdik10 m maaş 30 bons yerine, 15 bons 5 m maaşlı 2 kalite katılır
al shababta para yokmuş, ft hocam arabistanın bile züğürdünü bulmuş yokluk çekiyorO zaman Al Shababa h.o
Belki bir nebze içiniz rahatlar. 2010'dan beri fazla yorum yapmam ama bu forumu takip etmeyi severim. Çalhanoğlu’nu kuzenim aracılığıyla tanıdım. Kuzenim sanatçı ve araları çok iyi. Çalhanoğlu iki sebepten dolayı ayrılmak istemiş: aşırı yoğun maç takvimi ve Inter’deki belirsizlik (hoca gitti). İtalya’da çoğu deplasman şehir dışında, otobüs ve uçakla gidiliyor. Türkiye Ligi 18 takımlı ve yarısı İstanbul’da. Eşinin Türkiye’de yaşama isteği de var. Hatta Sané ile de görüşmüş, o da aynısını belirtmiş. Yaz tatilinde bile “turnuvaya gidiyoruz” diye kulüple isyan etmiş.
Galatasaray ile menajeri Gordon görüşme yapmış. Menajeri 3 yıllık sözleşme + 10 milyon maaş istemiş. Prensipte kabul görmüş. Zaten Inter’de net 7 alıyor, bir de 2 yıllık sözleşmesi var. Yıl + yıllık biraz oynayabilir ama az çok bu rakamlarda sonuçlanır. Tek problem Inter. Öyle bedavaya bırakmazlar. 30 milyon demişler ama menajer + Hakan baskı yapacak yolları ayırmak için. Inter ne derece geri adım atar, ona bakılacak. Menajeri de bu hafta İstanbul’a gelip görüşme yapacak. Hatta Petrovic için de görüşülecek. Olur ya da olmaz bilemem.
azizim hoca gitti forma şansı bulamam dertlerine girmiş büyük gsli hakanBu arada ne oldu da Hakan Inter planlarının dışında kaldı ?
Araplar bile vermez o parayı10 milyon istiyorsa Hakan Fener'e gitsin. Galatasaray'lıyım diye de ortalıkta dolasmasin
bilgi için teşekkürler renktaş..yalnız anlayamadığım bir nokta var..Hakan ayrılmak istiyor Galatasaray a gelmek istiyor..Galatasaraylı olan olan Hakan interdeki maaaşından daha yükseğini istiyor..bu işte bir tezatlık var.Sadece bilgi aktardim. Sahsi fikrimi sorsaniz o kalitede yabanci bir regista gelse maasi konusulmazdi bile. Bu kadar bonservisi sahsen vermezdim. sonuc itibari ile geri satamiyacaksin. Inter uyguna birakirsa kacirilmaz bir firsat. 100 tane ilkay eder guncel formunda.
İlk ismi Pertev, öyle hitap et. Gereksiz kısaltmadan kaçınalım.Baba ismi öyle yazıyor. Nüfustaki ismimize göre kayıt oluyoruz. Lakap takamam ki