Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımla çok oynamamalıyız son yıllardaki en büyük problemimiz kadro istikrarını bozacak şekilde fazla transfer yapmak. Torreira-Lemina-Sara üçlüsüyle devam edilmeli buraya rotasyonu sağlayacak etkili bir ofansif orta saha eklersek güzel olur. Osimhen kalırsa zaten forvet hattı tamamdır. Kaleye istikrarlı ve uzun vadeli bir kaleci hamlesi gelmeli. Bunun haricinde şartlara bağlı bir sağ bek ve sol stoper eklenirse muhteşem olur. Asıl önemli nokta kadrodaki şişkinliği azaltıp kadroyu ideal bir hale getirmek. Umarım Sane dahil 5-6 transferden fazlasını yapmayız bu dönem.

Hakan'in az once Insta'da eski bir roportajina denk geldim, eski derken gecen sene falan galiba. Artik Galatasaray'a gitmem soz konusu degil, ben serbest iken olabilirdi ama beni arayan hic olmadi diyor. Simdi zaten Inter'le uzattim kontratimi yani bundan sonra zor demis videoda.

Ancak FT beni ararsa fikrimi degistirebilirim diyor hatta. Yani o beni ararsa zaten hayir demem diyor.
O zaman Al Shababa h.o

yillik 10 cok fazla. degmez. ama insan yinede hatipoglu gibilerden korkuyor. yani yapmazda diyemiyoruz. cuestaya sallaia verdikleri ortada

Gideceklere bakarsak Nellson Cuesta Frankowski Jelert Yusuf Demir Morata Kerem Demirbay gidisatta bize birşey katabilecek gibi gözükmüyor gelecekler kadar bu oyuncuların gitmesi de önemli.Zaniolo ya gelince kalmak istiyorsa direk sans veririm gitmek istiyorsa da bonservis le sadece gönderirim.

ya zaten en başından beri 10 deniliyordu ki yıllığına kaça gelmesini bekliyordunuz :D
çok gsli olan adam free agent iken gelirdi zaten, yok burak elmas falan almadı falan diyor herkes ,ancak o dönem ki şartlarda takımın en çok kazananı feghouili falandı o da 4 e yakın alıyordu interin 7 verdiği bizi de seçmediği çok açık değil mi
baya uyanık bir herif durup dururken ortaya saldı bombayı ben büyük gsliyim şöyleyim böyleyim diye 40 tane adam kuyudan taşı çıkaramıyor şimdi

Belki bir nebze içiniz rahatlar. 2010'dan beri fazla yorum yapmam ama bu forumu takip etmeyi severim. Çalhanoğlu’nu kuzenim aracılığıyla tanıdım. Kuzenim sanatçı ve araları çok iyi. Çalhanoğlu iki sebepten dolayı ayrılmak istemiş: aşırı yoğun maç takvimi ve Inter’deki belirsizlik (hoca gitti). İtalya’da çoğu deplasman şehir dışında, otobüs ve uçakla gidiliyor. Türkiye Ligi 18 takımlı ve yarısı İstanbul’da. Eşinin Türkiye’de yaşama isteği de var. Hatta Sané ile de görüşmüş, o da aynısını belirtmiş. Yaz tatilinde bile “turnuvaya gidiyoruz” diye kulüple isyan etmiş.

Galatasaray ile menajeri Gordon görüşme yapmış. Menajeri 3 yıllık sözleşme + 10 milyon maaş istemiş. Prensipte kabul görmüş. Zaten Inter’de net 7 alıyor, bir de 2 yıllık sözleşmesi var. Yıl + yıllık biraz oynayabilir ama az çok bu rakamlarda sonuçlanır. Tek problem Inter. Öyle bedavaya bırakmazlar. 30 milyon demişler ama menajer + Hakan baskı yapacak yolları ayırmak için. Inter ne derece geri adım atar, ona bakılacak. Menajeri de bu hafta İstanbul’a gelip görüşme yapacak. Hatta Petrovic için de görüşülecek. Olur ya da olmaz bilemem.

O zaman Hakan kalsın,

Petrovic gelsin

Bu arada ne oldu da Hakan Inter planlarının dışında kaldı ?

bu arada ben ne hakanın 10 istediğini ne de bizimkilerin bunu kabul ettiğini düşünüyorum

muhtemelen interde aldığı parayı istemiştir ve bizimkiler de mertensin ilk seneki maaşı gibi bir şey teklif etmiştir 4 civarı

bu transfer olacaksa 15 bonservis 5 maaş civarına biter

yoksa olmaz

Sadece bilgi aktardim. Sahsi fikrimi sorsaniz o kalitede yabanci bir regista gelse maasi konusulmazdi bile. Bu kadar bonservisi sahsen vermezdim. sonuc itibari ile geri satamiyacaksin. Inter uyguna birakirsa kacirilmaz bir firsat. 100 tane ilkay eder guncel formunda.
bilgi için teşekkürler renktaş..yalnız anlayamadığım bir nokta var..Hakan ayrılmak istiyor Galatasaray a gelmek istiyor..Galatasaraylı olan olan Hakan interdeki maaaşından daha yükseğini istiyor..bu işte bir tezatlık var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt