Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim hedefim başarıdan ziyade rezalet çıkmadan bitirmek. o yüzden 8'e çok ses etmem. aşağısı kötü ama
İlk 24 'e adım atmak için minumum 11 puan çıkarman lazım. Osimhen sallıyorum Hakan yada eş değer oyuncu transferi olursa Sane, İcardi, Torreira vs. Bu kadro ilk 24 içerisine giremezse başarısızlıktır çok net. Böyle bir durumda 8 almış 9 almş 10 puan almış hiç bakılmaksızın büyük tepki görmesi gerekir, takımın başında ilk senesi değil 4. yılına giriyor ve 3 yıl Avrupa'da tecrübe edinmiş olacak. Bu durumda lig bitiminde kendisiyle veda edilmesi gerekir.

BAY satılmıyorsa yerliye ihtiyacımız yok. Ilkay da 4 civarına geliyorsa gelsin.

10m maas versen volkan demirel e de imza attırırsın, sorsn hakan galatasaraylı. paranın kokusunu aldı da galatasraylılığı kabardı. kaç senedir istiyoruz
onlarda yabanci sinirlamasi yuzunden satilir. kiralik topcularin hepsi bence geri gidecek
eldekilerden temizlemek daha mantıklı cuesta gidecek nellson gelecek
sallai gidecek zaniolo kalacak gibi

bence yakın çevresiyle mete kambur denen boş beleş herifle falan özellikle sosyal medya baskısıyla taraftarı konsolide etmeye çalıştılar klasik menajer taktikleridir hakan para söğüşlemeyi iyi öğrenmiş ama gs cenahı bunu yemez kolay kolay , yönetim içinde ki belli kliklerde işin içindedir tabi burhancan tayfası falan özellikle en çok dillendiren kanat bu transferi özilin fenere yaptığı benzer taktik fener yedi umarım biz yemeyiz

Uygun fiyatlı bonservissiz 1+1 İlkay çok daha faydalı olur.umarim İlkay alırız..

10m maas versen volkan demirel e de imza attırırsın, sorsn hakan galatasaraylı. paranın kokusunu aldı da galatasraylılığı kabardı. kaç senedir istiyoruz

eldekilerden temizlemek daha mantıklı cuesta gidecek nellson gelecek
sallai gidecek zaniolo kalacak gibi
Okan hoca baya rahatsiz oldugunu hissettirde roportajda Nelsson konusunda. bence ona guvenmez bu saatten sonra. Sallai yollamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt