Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.818
- 10.095
- 2.168
Abi milli maçlarda Hakan ne yaptı? Arda daha çok maç kazandırdıazizim hoca gitti forma şansı bulamam dertlerine girmiş büyük gsli hakan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi milli maçlarda Hakan ne yaptı? Arda daha çok maç kazandırdıazizim hoca gitti forma şansı bulamam dertlerine girmiş büyük gsli hakan
Naber lan değişikErmahhh
sistem yok milli takımda azizimAbi milli maçlarda Hakan ne yaptı? Arda daha çok maç kazandırdı
Hakan'ı da İlkay'ı da almayalım. Galatasaraylı ayağına bizi yiyecekler. Götlerin de kıllar kadayıf olmuş bir de yüksek rakam çekiyorlarAraplar bile vermez o parayı
Oyle birsey yok zaten, kendisi Inter'in temel taslarindan.Bu arada ne oldu da Hakan Inter planlarının dışında kaldı ?
İlk 24 'e adım atmak için minumum 11 puan çıkarman lazım. Osimhen sallıyorum Hakan yada eş değer oyuncu transferi olursa Sane, İcardi, Torreira vs. Bu kadro ilk 24 içerisine giremezse başarısızlıktır çok net. Böyle bir durumda 8 almış 9 almş 10 puan almış hiç bakılmaksızın büyük tepki görmesi gerekir, takımın başında ilk senesi değil 4. yılına giriyor ve 3 yıl Avrupa'da tecrübe edinmiş olacak. Bu durumda lig bitiminde kendisiyle veda edilmesi gerekir.benim hedefim başarıdan ziyade rezalet çıkmadan bitirmek. o yüzden 8'e çok ses etmem. aşağısı kötü ama
Pertevim bizde de sadece yorulana kadar Gung Ho var. Hakan bizde hele tempolu oyunda Sara nın son haftaları gibi olursistem yok milli takımda azizim
eldekilerden temizlemek daha mantıklı cuesta gidecek nellson gelecekonlarda yabanci sinirlamasi yuzunden satilir. kiralik topcularin hepsi bence geri gidecek
Bu noktada bu haberler neden çıkıyor, Hakan son kontratı kovalamaya başladı demektir. Has Gs li olduğu belliOyle birsey yok zaten, kendisi Inter'in temel taslarindan.
Okan hoca baya rahatsiz oldugunu hissettirde roportajda Nelsson konusunda. bence ona guvenmez bu saatten sonra. Sallai yollamaz10m maas versen volkan demirel e de imza attırırsın, sorsn hakan galatasaraylı. paranın kokusunu aldı da galatasraylılığı kabardı. kaç senedir istiyoruz
eldekilerden temizlemek daha mantıklı cuesta gidecek nellson gelecek
sallai gidecek zaniolo kalacak gibi