Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi siz makara mı yapıyosunuz yaw

Kamarayı izlemediniz mi,lavia kim biliyomusunuz,hakan rodrigo de paulden nasıl daha iyi oyuncu,kheprenle fofana kimdir nedir necidir hiç göz attınız mı,brunoyla bernardonun zaten yanına bile yaklaşamaz hakan

15 adam var orada hadi ikisinden üçünden beşinden iyi de de,%90ından iyi diyen adamın futboldan anlamamayı geçtim topun icadından haberi yoktur

Bakın misafire açık galiba forum birileri okuyodur falan büyük rezil oluruz enstantane vermeyin elaleme güldürmeyin bizi

Baslarim Osimhene. Diger oyunculara fokus olmamiz gerek artik

Hakan Çalhanoğlu ile çok alakasız oyuncuları tartisiyorsunuz.Hakan C. Almanya'da yetişmiş sistem icerisinde oynayabilen bir futbolcu Inter kadro olarak oturmuş bir düzen içerisinde hareket ettiği için Hakan Çalhanoğlu kendini gösterebiliyor ancak doğru rol verildiği zaman başarılı olacağını düşünüyorum.Bizim takımda Hakan Çalhanoğlunu düşündüğümüz zaman Osimheni de aldığımız senaryoda bir kere şuan en problemsiz yerlerden biri orta saha Sara-Lemin-Torreira bu oyuncuların önüne skorer kimlikli birini aldığımız zaman başarı daha çok gelir diye düşünüyorum.

Okuduklarıma inanamıyorum

Umarım trolldür aksini düşünmek dahi istemiyorum

Böyle bir PR olamaz

1750078732199.webp

hayır

acerbiden kötü oyuncu listesi yaparsan onlardan iyi olur
Hakandan iyi 15 tane adam yazar mısın o zaman 30-40 bonservisli 10 maaşlı

Yazamazsan zaten boşa düşüyosun

Yazarsan yine boşa düşüyosun çünkü hakan yerine alınacak başka birileri varmış demektir bu, o oyuncuların yazılma sebebi oydu

Bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt