Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para birimimiz değerli olsa , atıyorum euro 3-4 lira civarı olsa, real madridi köpeğimiz yapacak yapılanma yaparız heralde şu bütçelerle.

hakan 31 yaşında

demirbayın en üst düzeyi ile hakanın en altı filan denktir
Farketmez bu adam üst seviyeden 29 yaşında düştü mü düştü. Aralarında fark olması düşmeyeceği anlamına gelmiyor.
Hakan 31 yaşında evet 25 değil yıpranacağı kadar da yıprandı kariyeri bundan sonra yükseliş değil düşüş yaşayacak.
Herif 7 senedir italya gibi yıpratıcı ligde oynuyor.

Osimhen için eylüle kadar beklerim fakat gün geçtikçe uzaklaşıyoruz gibi geliyor sanki Al Hilal az daha arttırıp bitirecek bence.

#ArialOut hastagi dolasiyor X'te. Destek verin.

Murat Zorlu:

Galatasaray Erden Timur'un gelmesiyle beraber bu transferleri yapmasaydı; bizim Fred, Dzeko'lara gideceğimiz yoktu. Halbuki Galatasaray 2019'da Mitroglu, Eren Derdiyok gibi santraforlarla oynarken biz Dzeko, Tadic'leri almış olsaydık o dönem şampiyon olurduk.

30-40 bonservis 10 maaşa hakanı almam

o bonservis ve maaşa o listeden kimseyi almam

Sorunun cevabı bu değil

40 bonservis 10 da maaş verme imkanın var bu skalaya uygun hakandan iyi 10-15 tane adam yaz idi soru

Yazamıyosan o skalanın en iyisi sence hakandır ki sen de aynısını söyledin e o zaman o skalanın en iyisi hakansa neden o paraları vermiyorsun?

Etmeyeceği için vermiyorsun işte dostum ,hakan onlardan daha iyi olmadığı için de liste yapamıyorsun mantık hatası orda zaten :)

Neyin analizini yapiyonuz ya Hakan da gelirse böyle bir sey olacak

1750082315052.webp

Belli ki Osimen araplari bir rakama çekmeye calisiyor. Ben kesinlikle gelmiyorum desen 10 kere teklif yapmazlar. Theo, Bruno orneklerinde olduğu gibi. Istedigi rakama gelirlerse gidecek maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt