Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki Osimen araplari bir rakama çekmeye calisiyor. Ben kesinlikle gelmiyorum desen 10 kere teklif yapmazlar. Theo, Bruno orneklerinde olduğu gibi. Istedigi rakama gelirlerse gidecek maalesef.
Istedigi rakam ne olabilir ki? 40 milyon verdiler en son daha ne olacakti? :)

Hakan Sara Torreira ortasahası. Düşününe afakanlar basıyor hiçbiri inceci değil, hiçbirinde hava topu yok, hiçbirinde dripling yok ve sadece torreira fiziksel ama o da kısa boylu.

Mertens, sara, toreyraya da böyle itiraz ettiniz mi ulaş bey

50ye çıkıyorlar işte. Ne istediğini ben ne bileyim. Bir miktar kuyruk sallanmasa bu adamlar gerizekali mi ki olmayacak ise vakit harcıyorlar.
Sanmiyorum ya sanki o defter kapandi gibi. 3 kere teklif yaptilar, hepsini reddetti. Araplar da salak degil giderler baskasini alirlar bu saatten sonra.

10 milyon maaş istiyorsa bendende ret çok sevsem de o paralara kalsın orada

Turkcell işini saç baltaladı.
Tüm amacı oydu zaten. Kendiside bilmiyor mu? Şampiyonlar lig'i oynacak takımın daha fazla kazanması gerektiğini. Aslında ilk amaç baltalamak değildi, aynı gelirle FB'nin de almasını istiyordu yönetim. S.A.Ç. biliyorda FB yönetiminin bundan haberi yok mu sanki. ilk yönetimin haberi vardı zaten, ordan anlaşmazlık çıkınca yönetim içinden S.A.Ç. haber yaptırdılar. Bu konu hakkında konuşmalarını dinleyin devamlı ( tamam 10 milyon euro GS'ye verin ama FB için 5 milyon az onu 7 ye 8 e getirseler olur o zaman ) der hep )) baktılar olmuyor kendi adlarına yönetim devreye girip baltalamaya geçtiler.

Sanmiyorum ya sanki o defter kapandi gibi. 3 kere teklif yaptilar, hepsini reddetti. Araplar da salak degil giderler baskasini alirlar bu saatten sonra.
Osimhen bence de Arabistan olayını kapattı. Osimhen de hala tutku var heyecan var. Talisca gibi bağkurdan emekliliğine çok az kalmış bir ruh halinde değil. Şuan o tutkuyu bulabileceği en doğru yer biziz. Olacak inanıyorum

Burhan ve adamları Florya'ya sızmış, her şeyden anında haberleri oluyor.

Petrovic
Mukiele Sanchez Lucumi Eren
Torreira
Hakan Sara
Yunus Osimhen Sane

Muazzam takim olur.

Günay
Jelert Kaan Apo Jakobs
Lemina Berkan
Sallai Yusuf Ahmed
Icardi

Icardi ilk devre yedek olur alisma adina, Barisi satariz gibi. Kalirsa o da var

Ilk 11 de yedeklerde cok cok iyi
Petrovic
Mukiele Sanchez Lucumi Eren
Torreira
Hakan Sara
Yunus Osimhen Sane

Lemina nerede hocam????Yıllar sonra bulduk 2 dakikada sattın .ne için???
kesinlikle karşıyım bu 11 e. Lucumi içinde Abdülkerim helal olsun.2 dakikada.

Hakan Sara Torreira ortasahası. Düşününe afakanlar basıyor hiçbiri inceci değil, hiçbirinde hava topu yok, hiçbirinde dripling yok ve sadece torreira fiziksel ama o da kısa boylu.
Yani bu orta saha ile Young Boys a yine eleniriz diye de ben ekleyeyim. Fizik olarak adamlar bizi sürklase etmişti.

Akşam Hakan transferine karşı gaz verdiklerim banlanmış

Ekli dosyalar

• 20230824_010212.gif
    20230824_010212.gif
    985,2 KB · Görüntüleme: 21
Sorunun cevabı bu değil

40 bonservis 10 da maaş verme imkanın var bu skalaya uygun hakandan iyi 10-15 tane adam yaz idi soru

Yazamıyosan o skalanın en iyisi sence hakandır ki sen de aynısını söyledin e o zaman o skalanın en iyisi hakansa neden o paraları vermiyorsun?

Etmeyeceği için vermiyorsun işte dostum ,hakan onlardan daha iyi olmadığı için de liste yapamıyorsun mantık hatası orda zaten :)

yav işin gücün arasında derdin liste ise yapayım ama zaten sorun şu ki bonservis maaş dengesi tr bağlamında saçma oluyor

10 milyon maaşı ben vitinhayaya veririm ama onun da bonservisi 40 olmaz

40 bonservisi atıyorum merinoya veririm onun da maaşı 5 olur

senin listendeki oyuncuların çoğu hakandan iyi değil temel mesele bu

hakan 40 bonservis 10 maaş etmez ama senin iyi dediklerin de etmez

douglas luiz kim hakanın yanında da sen onu istiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt