Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.795
- 10.082
- 2.168
O paralara gelirse toplu intihar olabilir İskenderim, bu sebeple senin ölmen daha mantıklıHakan yatarsa intiharın eşiğine gelebilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O paralara gelirse toplu intihar olabilir İskenderim, bu sebeple senin ölmen daha mantıklıHakan yatarsa intiharın eşiğine gelebilirim
Ne yaptın üstad, 8 çok geç8i açacam heis onda da Osimen gelecek
Hatırlatmasaydın keşke. Gördüğüm en amatör penaltılardan biriydi. Hayatımda etmediğim kadar küfretmiş olabilirim bu pozisyonda.İzleyen var mı?
Şöyle olmasın yine!
Feramuzum kıskanmaadnanım![]()
Tunam, Hakan a 10 Inter e 30 vermekten iyidirCanım sıkılıyor
Şu Roma,Leeds kadar tiksindiğim başka kulüp yok. Biraz da PSG,üçü yok olsa hayır demem.
yav işin gücün arasında derdin liste ise yapayım ama zaten sorun şu ki bonservis maaş dengesi tr bağlamında saçma oluyor
10 milyon maaşı ben vitinhayaya veririm ama onun da bonservisi 40 olmaz
40 bonservisi atıyorum merinoya veririm onun da maaşı 5 olur
senin listendeki oyuncuların çoğu hakandan iyi değil temel mesele bu
hakan 40 bonservis 10 maaş etmez ama senin iyi dediklerin de etmez
douglas luiz kim hakanın yanında da sen onu istiyorsun
![]()
Ali Bektas - Player profile
Ali Bektas from Türkiye ➤ FC Türk Kelsterbach, since 2025 ➤ Central Midfield ➤ Market value: - ➤ Age: 32www.transfermarkt.com
Sn. Abim bu son mesaj olsun tartışmayı sonlandıralım zira hiç verim alamadım
40 bons 10 maaş skalası diyoruz o listedekiler bu fiyata uyuyor ne vitinhası ne merinosu allasen yaw dalga mı geçiyorsun
Hakan 10 m2de oyun oynuyor sen sadece isimle etiketle değerlendiriyorsun,sana göre allah bilir şu an modric dünyanın en iyi os dır ama herif bitti,kendini kloop zanneden mert s yüksel de mesela alabayı bayerndeki alaba zannedip öneriyor ama herif şu an djilobodjiden hallice ,zaten sen isim olarak değerlendirdiğin için bruno ve bernardo hakandan iyidir diğerleri ondan kötüdür diyorsun ben ne diyebilirim ki böyle bir bakış açısına
Sadece hayırlı nöbetler diyebilirim![]()
Cuesta konusunda okana satışı nasıl koydu ama trtspordaburukun, ib hatip düşmanlığı nedeniyle kendisi ile ilk avrupa maçına kadar barışmış bulunmaktayım
ortak düşmanımız belli
buruku ib hatipe yedirmeyiz