Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.464
- 30.322
- 1.988
Cuesta V8 tutmazsa F1 takımına motor niyetine koyarızCuesta v2
Cuesta v3
Hayirli olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta V8 tutmazsa F1 takımına motor niyetine koyarızCuesta v2
Cuesta v3
Hayirli olsun
Bunun gene yasaklı listesine girme zamanları gelmiş gibi
Ego sıkıntılı bir iş. Uğurcan iyi çıkınca gene ben demiştim demek için bu tarz işlere girmemek lazım.
PSG değilsen ortashaan dünyanın en teknik adamları değilse Torreira - Oulai çıktığın maçlarda 7 cüceler gibi takılır ortasaha fizikli takımların zaafı olursun hele Avrupa’da. Alan kapatan geniş biri şart.
Ego sıkıntılı bir iş. Uğurcan iyi çıkınca gene ben demiştim demek için bu tarz işlere girmemek lazım.
PSG değilsen ortashaan dünyanın en teknik adamları değilse Torreira - Oulai çıktığın maçlarda 7 cüceler gibi takılır ortasaha fizikli takımların zaafı olursun hele Avrupa’da. Alan kapatan geniş biri şart.
Ilk akla gelen sey. Kesin oyledir.(Ahmet kutucu degildir heralde)Oyuncu Nhaga değildir inşallah
Bu yönetimin şu an bu arkadaş için görüşme ayarlama ihtimali bile yok. Yani 3 senedir aynı hikaye ya birileri bize önerilecek ve alacaklar ya da tanıdık bir menejer kendi oyuncularından getirecek. Abdullah Kavukcu ile simitci diye dalga gecmek de eziklik ama şu da bir gerçek 3 sene once futbol piyasası ile hiç alakası olmayan bir adam bugun gelip de birden dünya futbol piyasasının en gözde oyuncuları için network kuramaz.Freiburg 60 milyon istiyormus Manzambi icin. O Newcastle yapacak gibi. Öyle piyasasi olan genc adam buraya gelmez.