Transfer Nöbeti #4 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ego sıkıntılı bir iş. Uğurcan iyi çıkınca gene ben demiştim demek için bu tarz işlere girmemek lazım.

PSG değilsen ortashaan dünyanın en teknik adamları değilse Torreira - Oulai çıktığın maçlarda 7 cüceler gibi takılır ortasaha fizikli takımların zaafı olursun hele Avrupa’da. Alan kapatan geniş biri şart.

Ego sıkıntılı bir iş. Uğurcan iyi çıkınca gene ben demiştim demek için bu tarz işlere girmemek lazım.

PSG değilsen ortashaan dünyanın en teknik adamları değilse Torreira - Oulai çıktığın maçlarda 7 cüceler gibi takılır ortasaha fizikli takımların zaafı olursun hele Avrupa’da. Alan kapatan geniş biri şart.

Oyuncu Nhaga değildir inşallah

Oulai için 40+Nhaga verir bunlar. Seneye de nhaga, cabral için para saçarlar. Trabzon’unu zengin ederek 2 senesini doldurup gider artık dursun.

Şampiyonluk kutlamaktan transfer işine başlayamadı yönetim. Hala icardi lemina işi açıklanmadı. Bu kadar çapsız olunmaz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hay oulai sinie be... Almayın şu adamı zengin etmeyin hamsileri yeter...

adamlar 40-50m'ye Greenwood alırken biz o paralara Can Uzun alırsak herkes eleştirir bunun lamı cimi yok, ki Can Uzun'u da alamayacağız o ayrı konu

Dursun ve yönetimini istememek ile ağlamanın alakası yok arkadaşlar

Ne olursa olsun bu yönetimi istemiyorum bu kadar basit

GS'ın haklarını hiçbir şekilde savunamayan pasif bir yönetim var karşımızda bence

Olaya yalnızca transfer üzerinden bakmamak lazım

Sorun daha temelde diyorum

Orayı çözmeliyiz

Son düzenleme:
Freiburg 60 milyon istiyormus Manzambi icin. O Newcastle yapacak gibi. Öyle piyasasi olan genc adam buraya gelmez.
Bu yönetimin şu an bu arkadaş için görüşme ayarlama ihtimali bile yok. Yani 3 senedir aynı hikaye ya birileri bize önerilecek ve alacaklar ya da tanıdık bir menejer kendi oyuncularından getirecek. Abdullah Kavukcu ile simitci diye dalga gecmek de eziklik ama şu da bir gerçek 3 sene once futbol piyasası ile hiç alakası olmayan bir adam bugun gelip de birden dünya futbol piyasasının en gözde oyuncuları için network kuramaz.
Zaten Okan hocanın da surekli soyledigi oyuncular gelmek istemiyorun gercek manası biz ikna edemiyoruzdur. Gelmek isteyen oyuncuyu bugun gider ben de getiririm. Gerçek iş 13. olan takıma Mertens, Torreira getirebilmektir. Şu an biz o yeteneği de kaybettik.
Ulaşabilirsek soruyoruz, adamlar gelmem diyince de napalım olmadı diyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt