Transfer Nöbeti #4 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursuna zerre üzülmüyorum beter ve rezil olsun ama okan hoca icin yıkım bir sezon olacak gibi duruyor, transferden bagimsiz doymus artik hedefi kalmamis oyunculari takimda tutarak çanlar çalmaya basladi
Zaten biz de okan hocanın iyi takımı olsun diye yazıyoruz. İyi takım kurulmayıp şampiyonluk gidince burada yangıj yapmayın yazanlar okan hoca istifa diyecek. Niye nhaga oynamıyor niye alt yapıdan oyuncu yetişmiyor goygoyu yapacak

Limit olaylarının yalan oldugu iyi rüşvetle herseyin cozulldugu tescillendi bu yaz ,uefada ceza alsa bile istedigi gibi oara harcıyor fb ,peki biz neden harcamiyoruz kiralık bakıyoruz? Hırsız yokmu yani

Galatasaray yarı bütçesiyle şampiyonluk almakla övünmemeli. Fener ne harcıyorsa 2 kat harcamalı. Bizim taraftar sayımız onları çok çok geçeli çok oldu, her türlü parametrede onlardan ilerde olmalıyız.

Greenwood için inş dediklerin çıkar, kötü performans verir
Bu bir övünç değil zaten, öldük bittik denilen ortamda o kadar da değil demek. Yoksa mevcut durumda tabii ki Galatasaray para harcamalı, ihtiyaçları giderip sezona başlamalı. Bunu burada defalarca dile getirdim. Katılıyorum bu konuya ama yarışamayız demek doğru değil. Bu psikolojiye taraftar kesinlikle girmemeli.

Greenwood'un ben kötü performans vereceğini düşünmüyorum, iyi de bir forvet alırlarsa güzel bir katkı alacaklar. Talisca ve Asensio'nun skor katkısından fazlasıyla çalacaktır. Bu net ama ben şampiyonlukta fark yaratacak mentalitede lider bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. İşk tökezlemede o da takımla kopar. Öyle anlarda Asensio gibi ayakta tutacak direk olmaz ki Asensio bile olabildi mi tartışılır. Ligin sonunda koptu gitti o da.

sançezi sarayı yok pahasına elden çıkarıp orayı doldurmak için yüzlerce milyon yuro harcama ihtimali oldukça yüksek..

Greenwood çok üst düzey bir yetenek ama bence bu adamı yanlış yorumluyorsunuz. Skor katkısı ile sürekli medyada dillendiriliyor ama adamın skor dağılımı daha farklı şeyler söylüyor; Ligde forma giydiği 13 maç skora katkısı olmuş. 19 maçı boş geçmiş. 16 gol atmış, 4'ü Le Hevre maçı. Ortalama ve üstü takımların çoğuna karşı skor üretememiş. Hadi bu sezon böyleymiş, geçen sezon daha çok skor üretmiş oraya bakalım dedim, onda da durum aşağı yukarı aynı.

Getafe'de çıktığı 33 lig maçına bakalım; 21 maç skor üretememiş. Skor ürettiği 11 maçın büyük bir bölümü ligin son sıra takımları.

Bu istatistikler tabii ki oyuncunun yeteneğini göstermiyor. Asiste dönüştürülemeyen pasları vardır, asistin asistleri vardı. Tabii ki bunları incelemedim ancak öyle tek başına şampiyon yapar denilecek ağırlığı koyabilen, uzun maratonda oyun içi istikrarı sürekli üst düzeyde birisi de olmadığı bir gerçek. Marsilya ligi zar zor 5. sırada bitirdi. Boş geçtiği maçlara etki edebilse belki CL bileti alacaklardı. Diyebilirsin ki bir önceki sezonunda da ligi 2. bitirmişler. Orada da zaten boş geçtiği maç sayısı biraz daha az ve bu sezon zaten ekstra 1 galibiyet alablseler 3. bitireceklerdi.

Yetenek asetinin üst düzey olması ile şampiyonluk potasında o baskı altında takımı sırtlayıp şampiyon yapmak aynı şey değil. Osimhen gibi bir karakter de değil bu adam. Takım kötü giderken sahaya karakter koyup ateşleyecek birisi de değil. Bunları oyuncuyu kötülemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, bu çocuğun yeteneğini tüm gezegen biliyor ama şu zırlak camia da bu kadar tedirgin etmesin sizi. İsimlerden bağımsız en az 3 doğru hamle ile açık ara ligin favorisi olacağız zaten.

Aklıma gelmişken bakayım dedim; Osimhen ilk sezonunda forma giydiği 30 maçın 8'i hariç tamamında skora katkı sağlamış. Derbilerde de sahneye çıkmış.

Galatasaray yarı bütçesiyle bile bunlardan şampiyonluk aldı ki o dönemler yaşananları hepimiz biliyoruz.

Kafama yatsin yatmasin seviyorum boyle analizleri en azindan belli bir istatistige gore mantik yurutmussun ..

Bu bir övünç değil zaten, öldük bittik denilen ortamda o kadar da değil demek. Yoksa mevcut durumda tabii ki Galatasaray para harcamalı, ihtiyaçları giderip sezona başlamalı. Bunu burada defalarca dile getirdim. Katılıyorum bu konuya ama yarışamayız demek doğru değil. Bu psikolojiye taraftar kesinlikle girmemeli.

Greenwood'un ben kötü performans vereceğini düşünmüyorum, iyi de bir forvet alırlarsa güzel bir katkı alacaklar. Talisca ve Asensio'nun skor katkısından fazlasıyla çalacaktır. Bu net ama ben şampiyonlukta fark yaratacak mentalitede lider bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. İşk tökezlemede o da takımla kopar. Öyle anlarda Asensio gibi ayakta tutacak direk olmaz ki Asensio bile olabildi mi tartışılır. Ligin sonunda koptu gitti o da.
Çok yanlış kişiye laf anlatmaya çalışıyorsun emeğine zamanına yazık. Anlamaz o fener övmeye devam eder.

garip 1 ezber baskan

Matheus Fernandes'e daha yeni 99m verdi Tottenham
ki United ve Arsenal de ilgilendiler herifle

ya da mesela Wolves da kume dustu
Joao Gomes veya Andre ise iyi topcular

ya da gecmis sezonlara bakarsak
Roy Keane ve Scott Parker gibi herifler de kume dusmus
Marcao da kume dusen takimdan gelmedimi? Dökturdu bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt