Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.251
- 101.452
- 5.238
İnanarak boş yapıyor ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu şartlarda Sara, Lemina ve Torreira nın 2 si gidecek anlamına gelir Emrem![]()
Azizim hemen bi kadro yapalım bi 200'lük oluruz ama 4 yıl garanti götürür.Bence Can harici bir seçeneğimiz yoktur olmazsa o seçenek belirlenecek gibi bir atmosfer var Umudum![]()
Şu posta ''hadi inşallah'' diyecek üyelerimiz vardır Nedim'imenciso gelmezse kendimi yakarım
Umudum bu en az çeyrek final kadrosu ve imkansız da değil çünkü çıkılacak oyunculardan bir kaynak gelecek, ben evet diyorumAzizim hemen bi kadro yapalım bi 200'lük oluruz ama 4 yıl garanti götürür.
Ferdi 45 m euro + 5 m euro bonus
Reijders 45 m euro + 5 m euro
Can 40 m euro + 10 m euro bonus
Van Dijk 15 m euro
Lesley 2 m euro + 20 m euro
Kim 10 m euro
Trossard 20 m euro
Toplam: 187 m euro + 30 m euro opsiyon
Uğurcan
Sallai - Kim - Van Dijk - Ferdi
Lesley - Reijnders
Barış - Can - Trossard
Osimhen
Nedimim senin gibisi gelir ama o kuş bir daha gelmezz, en azından bağış yap, kuşun telef olmasınenciso gelmezse kendimi yakarım
Baba bence 3 ü de gitmeli de neyse işin garibi 3 de kalacak gibi bir hava varsara gider ve bence torreira/leminadan biri de gitmeli
kuş havalandı kaçış mübahtır AzizimNedimim senin gibisi gelir ama o kuş bir daha gelmezz, en azından bağış yap, kuşun telef olmasın![]()
hadi inşallahenciso gelmezse kendimi yakarım
Sanchez'de bu kadar zorlanıyorlarsa biz Singo'yu mümkün değil çıkaramayız, fayda almaya bakalım desek istirarı yok.Como'nun liste başında defans oyuncusu Trevoh Chalobah bulunuyor. Ancak Inter'de oyuncuya ilgi gösterdiği için Como şuan bekliyor. Kendileri Inter ile bir açık artırma savaşına girmek istemiyor.
Alternatiflerden biri olan Davinson Sanchez, yüksek maaşı nedeniyle zor gözüküyor.
(Corriere dello Sport)
Greenwood çok üst düzey bir yetenek ama bence bu adamı yanlış yorumluyorsunuz. Skor katkısı ile sürekli medyada dillendiriliyor ama adamın skor dağılımı daha farklı şeyler söylüyor; Ligde forma giydiği 13 maç skora katkısı olmuş. 19 maçı boş geçmiş. 16 gol atmış, 4'ü Le Hevre maçı. Ortalama ve üstü takımların çoğuna karşı skor üretememiş. Hadi bu sezon böyleymiş, geçen sezon daha çok skor üretmiş oraya bakalım dedim, onda da durum aşağı yukarı aynı.kardeşim sen hasta mısın?
adamlar greenwood alıyorsa sen de gidip brahim diaz, olmo, bruno fernandes artık kimse alacaksın diyorum.
aksi halde adamlarla yarışamazsın
gelip anlatırsınız sonra okan hoca oynatamıyor falan diye
Bruno Fernandes veya Brahim Diaz. İstiyoruz Dursun başkan.