Transfer Nöbeti #4 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Can harici bir seçeneğimiz yoktur olmazsa o seçenek belirlenecek gibi bir atmosfer var Umudum👀😍
Azizim hemen bi kadro yapalım bi 200'lük oluruz ama 4 yıl garanti götürür.

Ferdi 45 m euro + 5 m euro bonus
Reijders 45 m euro + 5 m euro
Can 40 m euro + 10 m euro bonus
Van Dijk 15 m euro
Lesley 2 m euro + 20 m euro
Kim 10 m euro
Trossard 20 m euro

Toplam: 187 m euro + 30 m euro opsiyon

Uğurcan
Sallai - Kim - Van Dijk - Ferdi
Lesley - Reijnders
Barış - Can - Trossard
Osimhen​

Azizim hemen bi kadro yapalım bi 200'lük oluruz ama 4 yıl garanti götürür.

Ferdi 45 m euro + 5 m euro bonus
Reijders 45 m euro + 5 m euro
Can 40 m euro + 10 m euro bonus
Van Dijk 15 m euro
Lesley 2 m euro + 20 m euro
Kim 10 m euro
Trossard 20 m euro

Toplam: 187 m euro + 30 m euro opsiyon

Uğurcan
Sallai - Kim - Van Dijk - Ferdi
Lesley - Reijnders
Barış - Can - Trossard
Osimhen​
Umudum bu en az çeyrek final kadrosu ve imkansız da değil çünkü çıkılacak oyunculardan bir kaynak gelecek, ben evet diyorum 👀😍

Curtis Jones - Harvey Elliott (u23) ikilisini isterim.

Taktik disiplini ve senede 50 maç verim alınabilme ihtimali yüksek, afra-tavrası az, tempolu topçular gerek.

bu arada azizim haklı lemina torreira ilkay nhaga varken orta sahaya en fazla 2 transfer yaparız ki o da sara giderse

Greenwood'dan çalım yiyen takım gelip yine bizim elimizden oyuncuyu alır.

Roma, Eintracht Frankfurt'tan milli futbolcu Can Uzun ile ilgileniyor. [La Gazzetta dello Sport]

Como'nun liste başında defans oyuncusu Trevoh Chalobah bulunuyor. Ancak Inter'de oyuncuya ilgi gösterdiği için Como şuan bekliyor. Kendileri Inter ile bir açık artırma savaşına girmek istemiyor.

Alternatiflerden biri olan Davinson Sanchez, yüksek maaşı nedeniyle zor gözüküyor.

(Corriere dello Sport)

Como'nun liste başında defans oyuncusu Trevoh Chalobah bulunuyor. Ancak Inter'de oyuncuya ilgi gösterdiği için Como şuan bekliyor. Kendileri Inter ile bir açık artırma savaşına girmek istemiyor.

Alternatiflerden biri olan Davinson Sanchez, yüksek maaşı nedeniyle zor gözüküyor.

(Corriere dello Sport)
Sanchez'de bu kadar zorlanıyorlarsa biz Singo'yu mümkün değil çıkaramayız, fayda almaya bakalım desek istirarı yok.

kardeşim sen hasta mısın?
adamlar greenwood alıyorsa sen de gidip brahim diaz, olmo, bruno fernandes artık kimse alacaksın diyorum.
aksi halde adamlarla yarışamazsın
gelip anlatırsınız sonra okan hoca oynatamıyor falan diye
Greenwood çok üst düzey bir yetenek ama bence bu adamı yanlış yorumluyorsunuz. Skor katkısı ile sürekli medyada dillendiriliyor ama adamın skor dağılımı daha farklı şeyler söylüyor; Ligde forma giydiği 13 maç skora katkısı olmuş. 19 maçı boş geçmiş. 16 gol atmış, 4'ü Le Hevre maçı. Ortalama ve üstü takımların çoğuna karşı skor üretememiş. Hadi bu sezon böyleymiş, geçen sezon daha çok skor üretmiş oraya bakalım dedim, onda da durum aşağı yukarı aynı.

Getafe'de çıktığı 33 lig maçına bakalım; 21 maç skor üretememiş. Skor ürettiği 11 maçın büyük bir bölümü ligin son sıra takımları.

Bu istatistikler tabii ki oyuncunun yeteneğini göstermiyor. Asiste dönüştürülemeyen pasları vardır, asistin asistleri vardı. Tabii ki bunları incelemedim ancak öyle tek başına şampiyon yapar denilecek ağırlığı koyabilen, uzun maratonda oyun içi istikrarı sürekli üst düzeyde birisi de olmadığı bir gerçek. Marsilya ligi zar zor 5. sırada bitirdi. Boş geçtiği maçlara etki edebilse belki CL bileti alacaklardı. Diyebilirsin ki bir önceki sezonunda da ligi 2. bitirmişler. Orada da zaten boş geçtiği maç sayısı biraz daha az ve bu sezon zaten ekstra 1 galibiyet alablseler 3. bitireceklerdi.

Yetenek asetinin üst düzey olması ile şampiyonluk potasında o baskı altında takımı sırtlayıp şampiyon yapmak aynı şey değil. Osimhen gibi bir karakter de değil bu adam. Takım kötü giderken sahaya karakter koyup ateşleyecek birisi de değil. Bunları oyuncuyu kötülemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, bu çocuğun yeteneğini tüm gezegen biliyor ama şu zırlak camia da bu kadar tedirgin etmesin sizi. İsimlerden bağımsız en az 3 doğru hamle ile açık ara ligin favorisi olacağız zaten.

Aklıma gelmişken bakayım dedim; Osimhen ilk sezonunda forma giydiği 30 maçın 8'i hariç tamamında skora katkı sağlamış. Derbilerde de sahneye çıkmış.

Galatasaray yarı bütçesiyle bile bunlardan şampiyonluk aldı ki o dönemler yaşananları hepimiz biliyoruz.

Hiç çalışmadılar, hazırlanmadılar transfer dönemine,çünkü hocamız genç yabancı konusuna karşı o yüzden şuan kim denk gelirse onu almaya çalışıyoruz, bu sezondan beklentim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt