Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
Ferdi Kadıoğlu geyiği dönüyor olay nedir ben kaçırdım onu sanırım duyum mu var
Burak Eren denen üfürmeci arkadaş attı ortaya.
Hikaye yani. Günde 1 milyon tane isim yazıyor zaten etkileşim için yenisi lazımdı
Ferdi Kadıoğlu geyiği dönüyor olay nedir ben kaçırdım onu sanırım duyum mu var
he tamam o zaman salla,ayrıca 10 no ve orta saha lazımken sol beke 40-50 vermeyizBurak Eren denen üfürmeci arkadaş attı ortaya.
Hikaye yani. Günde 1 milyon tane isim yazıyor zaten etkileşim için yenisi lazımdı
Ödegard muhakkak çok iyi topçu, yaşı da çok iyi, transmarkt değeri boşuna 65 m olmaz illaha ki bir topçunun ama şu kontenjan sıkıntısında 10 numara gibi nokta atışı trans yapmamız gereken bir bölgeye sakatlık geçmişi bakkal defteri gibi olan birini milyonlar dökerek almak bizlik değil. Bu çapta bi trans için zar atacak durumda değiliz net bu. İsim transfer isteyenler daha risksiz isimlere baksın.Gscye farketmez, ismi var sonucta. Oynamasa da olur
Eze ister misinBünye kolpa haber hasreti çekiyor.
mahsun da yabancı sınırını destekliyo
Gelsin ustat. Icardi den boşaldı 1 kontenjanAsensio bize gelmek istiyormuş
Herkes bize gelmek istiyor odegaard,Van dijk falan o yüzden Macar genç oyuncudan falan ret yiyoruz ve singoyu ikna etmek için 5m veriyoruz , premier lig takımıyız biz herkes bizi arzuluyor aslında o yüzden herkes gelebilir bize yamal dahil
Singo monacoda 3 alıyordu zaten ucuza getirmen çok da mümkün değildiHerkes bize gelmek istiyor odegaard,Van dijk falan o yüzden Macar genç oyuncudan falan ret yiyoruz ve singoyu ikna etmek için 5m veriyoruz , premier lig takımıyız biz herkes bizi arzuluyor aslında o yüzden herkes gelebilir bize yamal dahil
Forum 40 yaş üstü dinazor kaynıyor, 2005 doğumlu biri olarak utanıyorum
Asensio gayet alınabilir iyi oyuncu, büyük takımlar küçük takımlardan herzaman oyuncu transfer edebilir
Bu seneyi sağlam çıkaracak mi pekiAsensio bize gelmek istiyormuş