- 17 Aralık 2008
- 33.733
- 26.618
- 3.013
iyi mi satofield
superb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi mi satofield
transfere gitse davul zurnayla duyururlardı benceAbdullah Kavukçu’nun uçak havada bakalım nereye gidecek umarım özel değildir ve transfer harekatı başlamıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 327677
Adami küstürdüler adamda ülkeyi terkediyor desem daha inandirici olurAbdullah Kavukçu’nun uçak havada bakalım nereye gidecek umarım özel değildir ve transfer harekatı başlamıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 327677
Gecende forumda baya delirme oldu goz ucuyla bakarken dikkat ettim. Neden bu hava olustu ki en son kulup aciklamasi geldi (biliyorum aziz tarzi diyeceksiniz) bide malum.herifle zitlasma modu oldu.greenwood'u alıyor muymuş Fener ?
Dursun'cu musun üstad?Ben gec kalma kismina takilmiyorum isin sonunda kaliteli adamlari guzel fiyata alabilecegimizi bilsem isterse agustosun son haftasi transfer yapsinlar..
Yine gidip olmayacak maaslar verecegimizi herkes biliyor.. Yoksa su ana kadar ne fb ne bjk iyi transferler yapmadi..Bugun trossarda veya murice bahsedilen paralari biz onersek herkes soverdi..