Transfer Nöbeti #4 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000016516.webp

Yerli kepçe ve çimento pompası için liste oluşturduk mu

Abdullah Kavukçu’nun uçak havada bakalım nereye gidecek umarım özel değildir ve transfer harekatı başlamıştır.

IMG_2918.webp

Türk kulüpleri istiyorsanız parayı yükseltin tweeti gelmis.

greenwood'u alıyor muymuş Fener ?
Gecende forumda baya delirme oldu goz ucuyla bakarken dikkat ettim. Neden bu hava olustu ki en son kulup aciklamasi geldi (biliyorum aziz tarzi diyeceksiniz) bide malum.herifle zitlasma modu oldu.

Burdan bitiyoru nasil cikardiniz konusulan bonservis hususlari varken?(Forum geneli yani)Istiyorsa neden Ath Madride gitmesin de fenere gelsin(derdi para degilse o yasta)

hayır büyük kuş ve küçük kuş yıllardır başarısız olmasına rağmen, para basıp oyuncu alıyor.

4 yıldır şampiyon olan, şampiyonlar ligine giden ve çok iyi para kazanan, mali olarak uçuyoruz, kaçıyoruz denen biz kiralık kovalıyoruz.

bunlar parayı muhtemelen başka bir şey için yedi ya da biz gerçekten batağız ve gelen paralar hep borca gitti açıklaması yok..

Raphinha batmış Al Hilal e gitmek istiyormuş. Babası bütün mal varlığını batirmis

Ben iyi transfer yapacaklarını düşünüyorum en azından düşünmek istiyorum ayaklarına sıkmazlar takımda eksik çok en azından 2-3 oyuncu ekleyip güçlendirmeliler

Ben gec kalma kismina takilmiyorum isin sonunda kaliteli adamlari guzel fiyata alabilecegimizi bilsem isterse agustosun son haftasi transfer yapsinlar..
Yine gidip olmayacak maaslar verecegimizi herkes biliyor.. Yoksa su ana kadar ne fb ne bjk iyi transferler yapmadi..Bugun trossarda veya murice bahsedilen paralari biz onersek herkes soverdi..

Ben gec kalma kismina takilmiyorum isin sonunda kaliteli adamlari guzel fiyata alabilecegimizi bilsem isterse agustosun son haftasi transfer yapsinlar..
Yine gidip olmayacak maaslar verecegimizi herkes biliyor.. Yoksa su ana kadar ne fb ne bjk iyi transferler yapmadi..Bugun trossarda veya murice bahsedilen paralari biz onersek herkes soverdi..
Dursun'cu musun üstad?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt