Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.619
- 76.725
- 4.218
31 Ağustos, Valvarde ve Mourinho kavga eder, Eylül 2 bir gece ansızın çekeriz ne diyorsun hakanım sürpriz olur mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela anlamadığım bu Lesley gelirse lig için torreira Lesley orta sahası çok kısır kalmayacak mı?
Kaça getireceksin mesela, bilirkişi olarak söyle rakamı duyalım ?Az once cok ucuz dedin simdi normal, bizim lige anca boyle getirirsin falan diyorsun.
Evet maasi cok desen olmezsin korkma, renktas![]()
Umut.31 Ağustos, Valvarde ve Mourinho kavga eder, Eylül 2 bir gece ansızın çekeriz ne diyorsun hakanım sürpriz olur mu ?
Var bi Valvarde hayalim bi kavgaya bakar
Sen once mantikli dusun, sonra ben sana rakam falan soylerim istersen. Ama oncelikle seni mantiga davet ediyorum.Kaça getireceksin mesela, bilirkişi olarak söyle rakamı duyalım ?
21 veya 22 olması lazımbu şikecilerin yabancı sayısı ne oldu şimdi daha forvet alcaklarmış
Adamı almalıyız diye sitem mi ediyorum bir daha oku daha bunu anlamadan yorum yapıyorsun.Sen once mantikli dusun, sonra ben sana rakam falan soylerim istersen. Ama oncelikle seni mantiga davet ediyorum.
Ayrica herif tecavuzcu zaten, boyle biri icin agit yakamam.
Talisca'ya ilk 11'de yer kalmiyor bu durumda.Adam sağ kanat ne alaka
Cenk getirir onu bize, onun yakın dedikleri şirketin oyuncusuVar bi Valvarde hayalim bi kavgaya bakar![]()
Ben kadromuzun halen bunlardan üst düzey olduğunu düşünüyorum belirli mevkileri tamamlamamız lazım ama abi osimhen tek başına bunların hücum hattının tamamından daha değerliSizi bilmem ama ben bunların yaptığı transferleri kiskanmiyorum, hatta yapsinlar daha cok alsinlar daha iyi.
Bizimkilerde ona göre çalışsın, tembellik yaparlarsa zaten sezon sonu cezasını çekeriz cümleten.
Şartlı diye okudum da zorunluysa anlamlı bir iş olmazOpsiyon zorunlu değil mi zaten. Her türlü almış oluyorsun