Can Canbay
Parçalı Üye
Bir haber sonrası gelen kıvılcım, kolpa yarışına giren Gs muhabirleri ve forumda hızlı akan sayfalar.
Transfer döneminin basladığını şuan hissettim
Transfer döneminin basladığını şuan hissettim
Madrid geri alma maddesini kullanıp yüksek bedelle satmak istedi. Paz zaten Como'da kalmak istiyordu. Madrid de 60 milyon istedi. Como başta yok falan dedi ama sonunda 60'ı ödeyip kadrosuna kattı. Madrid'in 80 milyon geri satın almam opsiyonu var.Lan geri Como'ya mı gitti![]()
Manu ile ligi ilk 3'te bitirdi.Son dünya kupası maçında rezalet görünüyordu. Öyle bir konuşuyorsunki sanki manu ile şampiyonluğa koştu, sadece fizik olarak biraz zayıflamış okadar. Brezilyanın ortasaha rotasyonu fakir bir durumda şuan.
Azizim olsa fena mı olurdu sağ kanattan yardırır soluna çeker çeker vururdu kaleye üfffffDün @Salih Salihoğlu sol kanada Groningen den Arjen Robben i istediğimizi yazmıştı, basında hiç böyle bir haber yok ama
Madrid geri alma maddesini kullanıp yüksek bedelle satmak istedi. Paz zaten Como'da kalmak istiyordu. Madrid de 60 milyon istedi. Como başta yok falan dedi ama sonunda 60'ı ödeyip kadrosuna kattı. Madrid'in 80 milyon geri satın almam opsiyonu var.
Neymar işini çözecegim demişsara az önce okan hocayı aramış
hocam bu sezon gerçek sara'yı herkes görecek demiş
ya hadi biNeymar işini çözecegim demiş
ne neymarı dostum adamın yürüyecek hali yokNeymar işini çözecegim demiş
Nedimim son ütücün olarak beni de unutma, pembe sözün vardıenciso gelirse ahbabım aybars'a +1 ısmarlıyorum
Talisca oynuyorsa oda oynar dostum!!!ne neymarı dostum adamın yürüyecek hali yok
Kimseyi almadık lan dahatransfere doyduğumuz bir gece ben iptalim ağalar

Yakup bu sene Kaya Temel ile fena sallıyor. Muani, Juve'ye gitmek istiyor diye haberler okudum.hele sükür iyi bir isim cikti
hem Osi'yi harika yedekler hem kanatlarda da oynar.
Bilhassa Hamit Altıntop un sağ bek oynadığı durumlarda Robben, Messi gibi görünebilir Salihim Merkür RetromAzizim olsa fena mı olurdu sağ kanattan yardırır soluna çeker çeker vururdu kaleye üfffff
![]()
Malum bu adam ihtiyar doğdu sonradan gençleşmiş olabilir benjamin button gibi belli olur bi yoklamak lazım![]()