Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.068
- 13.950
- 1.398
kolpaya bile hasret kaldık Naci'mKimseyi almadık lan daha![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpaya bile hasret kaldık Naci'mKimseyi almadık lan daha![]()
Bunlara değil Greenwood, mevcut Fransa kadrosunu, İngiltere kadrosunu ver yine bir halt olmaz bence. Mental olarak aşırı zayıf, kırılgan, diken üzerinde bir camia için güçlü bir Galatasaray varken mücadele etmeleri çok zor. İlk puan kaybında baskı misli misli artacak, taraftar homurdanmaya başlayacak. Bence de top class bir yetenek ama gram çekinmiyorum. Önemli olan bizim doğru hamleler yapmamız.Ustune Greenwood, Atletico here we go haberi gelse
efsane olacak
Recebim zorluyoruz hatta biraz kanırttık, 5 dakikaya geliyorum Servet diyen Gökhan gibi transfere tam konsantreyizbu gudubet nöbet kapanacak inş
Ne oldu yani. Zaten arsenal ve biraz city dışında hepsi döküldü. Bunlar da kötünün iyisi oldular fırsattan istifade. Mevzu manu değil zaten sara ve brezilyanın zayıf ortasaha rotasyonu. Mevzuya dönersek sara bize uygun bir oyuncu değil 10 nunara oynayamıyor ve 6 numarada da o tarz yumuşak adama ihtiyacımız yok orada da olmuyor ve zaten o yüzden orada lemina oynuyorManu ile ligi ilk 3'te bitirdi.
Foden tabiki tartışmasız.40a fodenin tek bacağını verirler.Man city maçlarını liverpool+aston villa ile birlikte 22-23-24 sezonunda izliyordum.40’a Can, Foden ve Reijnders çözme imkanınız olsa hangisini alırsınız?
Hocam yeterli ben cıkıyorumRecebim zorluyoruz hatta biraz kanırttık, 5 dakikaya geliyorum Servet diyen Gökhan gibi transfere tam konsantreyiz![]()
Futbolculuğu şüpheli değil miydi SerkanımOkan Buruk antrenmanı yiyen bir Duran 22 yaşında futbolu bırakır
barışın boeyin osimhenin fln bıraktığı gibi değil miOkan Buruk antrenmanı yiyen bir Duran 22 yaşında futbolu bırakır