Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Bilal'e anlatır gibi anlatıyor. Twitter yangıncılarına da özel program yapması lazım.Bikem Hanım'ı çok sevdim.
Dinazorlar hala 1960 larda yaşadığı için farkında değiller.Bilal'e anlatır gibi anlatıyor. Twitter yangıncılarına da özel program yapması lazım.
Chiek Niasse olabilir mi? Seninf fransa bağlantıların güçlüdür.arkadaslar kımsenın bılmedıgı bi 6 numara gelecek sakin olun piyasadaki isimler kolpa
forumu okuyan habercilere malzeme vermeyelım rtaşChiek Niasse olabilir mi? Seninf fransa bağlantıların güçlüdür.
Sonra forumun kaynaklarını sömürüp, prim yapıyorlar. Hak verdim renktaşforumu okuyan habercilere malzeme vermeyelım rtaş
özellıkle kellere seslenıyorumSonra forumun kaynaklarını sömürüp, prim yapıyorlar. Hak verdim renktaş
yaverine de ben sesleniyorumözellıkle kellere seslenıyorum
trafikte mi kaldınLa hadi la
yeni bi kolpa yok muLa hadi la
Net serveti: 1,3 milyar USD (2022) ForbesBikem Kanık işin ehli biri gibi. Bence Galatasaray'ın kurtuluşu kadın başkandır bunun içinse en yakışanlardan biri ve bence imkansız ama olurya aday olursa çok güçlü bir yönetiminin de altında birleşeceği net olan İpek Kıraç'tır.