Yalan yahu. Adam bizi istemedi işte.Güya sakatlik gecmisinden dolayi Guillavogui'den vazgecmisler.
Daha simdi mi fark etmisler bunu.
Yalan yahu. Adam bizi istemedi işte.Güya sakatlik gecmisinden dolayi Guillavogui'den vazgecmisler.
Asıl hedefin kendisi olmadığını öğrenmiştir.Güya sakatlik gecmisinden dolayi Guillavogui'den vazgecmisler.
19 05 i bekleyelimAnlaşıldı bugün de transfer olmayacak
Bilgi mi duyum mu?19 05 i bekleyelim
TahminBilgi mi duyum mu?
Güya sakatlik gecmisinden dolayi Guillavogui'den vazgecmisler.
yanlış değilsem eğer hagi popescu felan arada olmasaydı ne cicayı ne morutanı alabilirdik,onlardan dolayı sanırım taksitlendirmeyi kabul ettiler.buyüzden biz asla transfer dahi yapamayabilirdik sezon başı.boeyi bile 1 -2 arası olmasa alamazdık.gedsonun inadı olmasa ve bence rui costada yardımcı olmuştur mutlaka olabildiğince ,yoksa sanmıyorum gedsonun sağ ayağına bile talip olabileceğimizi.Cicaldau’ya 6.5 milyon, Morutan’a 5.7 milyon, Nelsson’a 7 milyon euro vereceginize gidip guney amerika’dan veya fransa’dan “taksitli” iki orta saha alsaydiniz daha iyiydi. Simdi harcayacak para da yok.
Gecen sezon orta sahada Taylan ve Etebo oynuyordu simdi Taylan ve Berkan. Degisen bir sey yok.
Kimin benim miKullanıcı adına falan bakınca istemsizce bir gülme geldi inanılmaz
Hayır _GalaSevgisi'ninKimin benim mi
Bikem diye isim mi var kim buBikem Hanım'ı çok sevdim.
ha şunu bileydinAnlaşıldı bugün de transfer olmayacak