GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 409

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
409/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bir tatli yapmaya gittik.bejaka sene sonu icin gedsonu dusunur olmus.siyahla beyazi ayiran çızgıya girdiğimin bejakasi icin ne uydurmasyon haberler bunlar böyle

elektirik parasını ödeyemiyorlar bizimkiler ödüyordur herhal
3 büyüklerde rezil durumda, sadece ben daha az rezilim diye teselli ediyorlar kendilerini

Bu borçları kim, hangi yönetimler yapmışsa burunlarından fitil fitil getirilmeli. bütün kulüpler için konuşuyorum, bu herifler kendi şirketlerini böyle yönetseler batarlar, ama 32 yaşında herife hiç çekinmeden 4-5-6M euro maaş verebiliyorlar. Denetimsiz alan, her gelen popülist hal ve hareketlerle kasayı boşaltıp gidiyor

Uefada gelen 15 mil euro
garanti deyil yani.. Neyse yaza nekadar garanti paralar gelir beli olucak.
Garanti ancak en büyük sorun Naklen Yayın İhalesi yapılmadığı için ortalama bir bütçe çıkmıyor.Normalde kulüplerin en büyük gelir kalemi bu.Biz de geçmiş şampiyonluk sayısı nedeniyle en fazla gelire sahibiz burda.300(20 m euro) milyon liralık ödemenin üstündeki her rakamı özgürce harcayabiliriz gelecek sezon için.Ancak sene başındaki yanlış transferler nedeniyle (herkesin atladığı asıl olay burda) ödenecek bonservisler de bu rakamlara eklenecek.Bana göre doğru olan Mustafa'nın bonservisi de dâhil.Yoksa bugün imzayı atar Gedson'u getirirsin.Odeme zamanı gelince Bankalar Birliği kendi borcu da dahil bu paraları otomatik olarak keser.Sonraki durum risk oluşturur.Belki çalışanların maaşlarını bile ödeyemez duruma gelebilir, eldeki bütün asetleri bonservis almadan kaybedecek duruma gelebilirsin...
Normalde iyi bir idareci olası riskleri de hesaplayıp gelir gider dengesini tahmin edip ortalama bir bütçe çıkarabilir.Ya da operasyonal işlemler ile riski düşürüp uygun bütçe çıkarabilir.Her şeye rağmen Galatasaray'ın geliri, marka değeri vs. bu bütçelerin çok daha üstlerine çıkar.Vizyoner güçlü yönetimler bu potansiyeli ortaya çıkarmak için var.Yoksa forumdan da bir ekip kursak yönetiriz kulübü hiçbir şey yapmayıp bütün idareyi kayyuma (BB) devrederek.Bu konudaki serzenisleri haklı buluyorum.Yonetim hem ülkenin ekonomik durumu, döviz kurundaki belirtisizlik, pandemi etkisi, Galatasaray'ın ligdeki durumu ve seneye Avrupa'ya gidecek olamayışımiz nedeniyle belli ki risk almak istemiyor...
Tabi burda sezon başı sözüm ona "geleceğin takımını kuruyoruz" diyerek paraları orta saha yokken stopere,yedek oyunculara gömen anlayışın da büyük etkisi var.Hem de yıllardır aynı senaryoyu yaşamımıza rağmen.Neyse umarım Gedson gelir,o zaman başarı da gelir,gelir de!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt