GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 422

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
422/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana kızıcaksınız ama torrent istemediyse sistemne uymuyorsada saygı duymak lazım . her oyuncu her sisteme uymaz duygusallıkla transfer yapmakta bizde moda bu arada. ( gedsonu cok beğeniyorum ,, gelmesini isterdim orası ayrı. ) ama istemediyse boşuna almakta mantıksızdı
torrent istememesi olabilir uzun süre oynamıyor felan diye hızlıca puanlar almak için hazır ve tecrübeli oyuncu isteyebilir ,lakin gedson olayı normal bi transfer olayı değil ve hocayada bunun aktrarılması lazım.ayrıca sıkıntımız dediği gibi 75.dkk dan sonra başlıyor ve gedson veya gedson gibi uzun süre oynamamasına rağmen genç oyuncular için son 20 dkk oynatılması mümkündür taaki %100 e ulaşıncaya kadar.

hamsi maçını örnek verirsek son 20 dkk da pulgar ve gedson ikiside uzun süreli oynamamış olsa bile oyuna alınsaydı biz hamsiden gol yemeyecektik ve belki babelin kaçırdıkları gol olsa 3-0 farklı skorlada alacaktık.

Bak adam kişisel danışman tutuyor. Bu adam kesinlikle futbol direktörü vs gibi bir pozisyon almayacak deniyor. Sadece Burak Elmas ın şahsi danışmanı ve bu para Galatasaray kasasından ödeniyor.
Adam kişisel eğitiminin masrafını kulübe yıkıyor kimsenin de sesi çıkmıyor. Çok ilginç
İlk olarak danışmana 1.2 verilmiyor zaten böyle verilecek paralar olmadığı için ki bence 2-3 neyse verilip direk SD yapılmalı Camposdanışman oluyor yüksek ihtimal daha az bir bedeldir o para. Kişisel danışmanı değil Galatasaray spor kulübünün başkanının danışmanı yani mesela denilen 2.5 yıllık anlaşıldığıydı ya. Elmas gitti yeni gelen başkanında danışmanı görevini yapacak eğer başkan ile anlaşırlarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt