Tuna Köse
İmparator
Niye bu kadar erken açıklamışlar ki yav
O işler öyle değil. Benfica taliscayı bile oynatmadı. Ayrıca geçen sezondan beri gedsonun hayli isteyeni var çocuk bizim için reddetti şu ana kadar her teklifi. Bizim iş yattıysa zaten görürüz yarın nereye gittiğiniTüm dünyada bir bizmi görüyoruz bunu ya 8 e al 60a sat ama kimse almıyor onu bırak Benfica oynatmiyor
torrent istememesi olabilir uzun süre oynamıyor felan diye hızlıca puanlar almak için hazır ve tecrübeli oyuncu isteyebilir ,lakin gedson olayı normal bi transfer olayı değil ve hocayada bunun aktrarılması lazım.ayrıca sıkıntımız dediği gibi 75.dkk dan sonra başlıyor ve gedson veya gedson gibi uzun süre oynamamasına rağmen genç oyuncular için son 20 dkk oynatılması mümkündür taaki %100 e ulaşıncaya kadar.bana kızıcaksınız ama torrent istemediyse sistemne uymuyorsada saygı duymak lazım . her oyuncu her sisteme uymaz duygusallıkla transfer yapmakta bizde moda bu arada. ( gedsonu cok beğeniyorum ,, gelmesini isterdim orası ayrı. ) ama istemediyse boşuna almakta mantıksızdı
Bomba patlicak habencede anlaşıldı, peşin ayarlayana kadar bekletiliyor
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Torrent: Aytaç gibi sistemime uyan bir futbolcu varken Gedson'u napıyım.bana kızıcaksınız ama torrent istemediyse sistemne uymuyorsada saygı duymak lazım . her oyuncu her sisteme uymaz duygusallıkla transfer yapmakta bizde moda bu arada. ( gedsonu cok beğeniyorum ,, gelmesini isterdim orası ayrı. ) ama istemediyse boşuna almakta mantıksızdı
evt suan ıstıklal marsındalar benım yayındaBaslamis
İlk olarak danışmana 1.2 verilmiyor zaten böyle verilecek paralar olmadığı için ki bence 2-3 neyse verilip direk SD yapılmalı Camposdanışman oluyor yüksek ihtimal daha az bir bedeldir o para. Kişisel danışmanı değil Galatasaray spor kulübünün başkanının danışmanı yani mesela denilen 2.5 yıllık anlaşıldığıydı ya. Elmas gitti yeni gelen başkanında danışmanı görevini yapacak eğer başkan ile anlaşırlarsa.Bak adam kişisel danışman tutuyor. Bu adam kesinlikle futbol direktörü vs gibi bir pozisyon almayacak deniyor. Sadece Burak Elmas ın şahsi danışmanı ve bu para Galatasaray kasasından ödeniyor.
Adam kişisel eğitiminin masrafını kulübe yıkıyor kimsenin de sesi çıkmıyor. Çok ilginç
Nerde yönetimde o vizyon . Adamlar 4 ayı kalmış adamı göndermekten acizTüm dünyada bir bizmi görüyoruz bunu ya 8 e al 60a sat ama kimse almıyor onu bırak Benfica oynatmiyor
Abi melo’da kovaydı juve’de adam bizden sonra inter yaptı. Gedson henüz genç ve yetenekli tekrar zirve yapacak benceDegil iste kendi kendinizi kandirmayin, Okadar iyi oyuncu olsa benfica oynatir. Sirf bize inat olsun diye oynatmamazlik yapmaz, böyle düsünenler icin.
Fenerliler Allahyar 5 milyon euro ediyor yeni Mo Salah diyorlardi ya, bence onlara gonderme olsun diye yazdi bunu.Oha gerçek mi
Nerden izleyebelirim? Bakim biraz su herifeevt suan ıstıklal marsındalar benım yayında