Hasan Bekir
Berlin Panteri
Bizim Etebo'nun yıldızlaştığı Kasımpaşa maçındaki saha gibi.İzliyorum. Topçu olduğu belli ama saha şartları çok olumsuz top oynamak için.
Bizim Etebo'nun yıldızlaştığı Kasımpaşa maçındaki saha gibi.İzliyorum. Topçu olduğu belli ama saha şartları çok olumsuz top oynamak için.
Gedson olmuyorsa da inşallah 1 orta saha daha alınır, Berkan & Taylan ile başarılı olmak imkansız gibi bişeyEkli dosyayı görüntüle 149916
Bana kalirsa 2 transfer daha olur,babel ve diagne fesihle gider
Çok tabi renktaş. Bize yani. Alıp satabileceğimiz maksimum da 20yi geçmez o da uçup kaçarsa. Su var diye musluğu açık tutmak bile zararken su yokken biz istiyoruz havuz dolsun. Taraftar biraz gerçekçi olmalıBiraz aklıselim düşününce 10 m çok büyük para. Campos leaoyla bambayı bedavaya çözen bi herif, 5 mye ikoneyi almıştı
Bak bu doğru olabilir adamlar forvet arıyor çünkü.Boupendza > fb diyorlar
Bir daha ortadan kaybolma. İhtiyaç var sana her daim. Keşke birileri de senin kadar hatalarından dönecek erdemi gösterebilse.Iyi seyler yapacak torrent demek
Bunu transfer nöbetinin üstüne yazmak lazımHala yasak olan kaynaklari paylasanlara guzel ceza verecegiz. Isterseniz bir de Cin'ce yazayim belki daha iyi anlayan olur:
禁止打開來自 Eurosport、Sporx (Webaslan)、Fotomaç、Fanatik、Calendar、Yeni Akit、Fotospor、FutbolArena、Nexus Spor 和 Yağız Sabuncuoğlu 的新聞作為主題。

Olympiakos büyük kulüplerin altyapısını talan etmiş 1 milyon bile harcamamış herifler 3 tanesini satsalar minimum 25m para kazanırlar. Bizde harcadıkça harcayalım sahibimiz şeyh yaBiraz aklıselim düşününce 10 m çok büyük para. Campos leaoyla bambayı bedavaya çözen bi herif, 5 mye ikoneyi almıştı

bu kadar fanatiklik yeter wordle başlığında buluşalımşili kale önünde gs ye döndü boş kaleye kaçırdılar
bizim herif nasılşili kale önünde gs ye döndü boş kaleye kaçırdılar
Halı gibi güzel sahada herkes oynarBizim Etebo'nun yıldızlaştığı Kasımpaşa maçındaki saha gibi.

Kolpa olmayan sen ben kaldik alayi fason bunların.kolpa adamları paylasmayalım
Link atsanaşili kale önünde gs ye döndü boş kaleye kaçırdılar
Hayal gücüne bırakıyorumgöz müydü o?
2 transfer daha olur enesim kalbini ferah tut daha 7 gun varGedson olmuyorsa da inşallah 1 orta saha daha alınır, Berkan & Taylan ile başarılı olmak imkansız gibi bişey