Galatasaray 3 milyon gibi komik paralara gedsonu alir diyen ahmet şabalagi,yaklasik 10 milyon bonservisli gedsona forvetsiz bjk teklif yapti diyo ha utanmadan

alexis kim yav texas olan miBize pulgarın yanına gedson lazım alexisi de besler hem
Aytaç’tan iyi mi Pulgar?Pulgar’in top kaybindan sonra kaleci kurtardi, devaminda kornerden yediler
Yarın özel uçakla gelecek, yetişebilir deniyor.Bir aksilik olmazsa.Biz Pulgarı aldık mi peki yetiştirdik mi. biraz uzak kaldim
Avrupa maçları için listeyi yarın 02:00 a kadar bildireceğiz Pulgar'ı yetiştiriyoruz. Lig için 8 ine kadar süre var.Biz Pulgarı aldık mi peki yetiştirdik mi. biraz uzak kaldim
Sanchez olan rengimalexis kim yav texas olan mi
Sanchez hayırlı olsunSanchez olan rengim

Texas mı?Alexis halen taş gibi

Nereye girdi allahin herifiErtan da girdi
Yetkisi yoksa etkisi de olmaz.Birakin kursun takımı, hocayı da seçsin.Yoksa faydalı olamaz,sadece satış yaparak komisyon alır.Transfer görüşmesi yapmam demiş campos
Müthiş teklifmiş gerçekten!

Pjanici daha ucuza alırlar, belki bonservis bile vermezler bu şartlarda niye bugünden Gedson gibi bir kumara girsinler ki. Sonra geldi adam sakatlandı 6 ay yokken bir sürü para ver bende koşa koşa onun yerini doldur. Bu riskekimse gitmek istemiyor/istemez. 3 milyondan fazla bonservis veren çıkmaz bu ülkede artık. Hele muadillerini bulabilme ihtimali varken kulüplerin götünde bb varken kimse girilemez öyle işlere.Ortalığı karıştırmıyorlar. Yönetim gedsonu alamadı-almadı onlarda seneye pjanıc gidici deyip alıyor. Normal yani.