GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 453

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465K
Sayfa
453/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsondan bağımsız bu taraftarın böyle saçma sapan şeyler yaşaması hiç hoş değil abi. İletşim 0- halbu ki adamların vaadi şeffaflıktı. Şu saatten sonra gelsin veya gelmesin belmas yönetimi düşmüştür. Mali ibrasızlıkla defolup gidecekelr inşallah
İletişim konusunda kesinlikle katılıyorum Gedson'dan bağımsız aday olduğunda iletişimin önemine değindi ne güzel açıkladı ama uygulama sıfır.

Burakin son sansiydi bu, eger böyle birsey olursa bye bye. Stratejik büyük bir yanlis akillari calismadigi ordan belli. Madem 8 no lazim coktan baska oyuncuyu bitireceksin.

Kulüple anlaşıldı ama menajerlik ücreti Ahmet Bulut'un işine gelmeyince önce 3-4 kulüp daha var dedi, taraftarı galeyana getirip istediğini almak için. Yönetim tongaya düşmeyince bizim Benfica ile anlaştığımız şartları diğer Türk takımlarına söyleyip, onları devreye soktu. Küçük şikeciler de atladılar tabi.
Şu dakikadan sonra Yönetim geri adım atmayıp Gedson'dan vazgeçerse ben tepki göstermem. Tabi Ahmet Bulut'u teşhir edip, kulüple tüm ilişkilerini koparmak koşuluyla.
Doğrudan Gedson'a ulaşıp, Ahmet Bulut'u kovması kozu da oynanabilir son gün.
Bulut'un girdiği kulüp iflah olmaz
Kargaların, fiko zamanından kalma dünya kadar borcu var bu herife.
Kulübü kendine bağlamış resmen
Aynı şeyi falcao ile bize de yaptı.

Şimdi gedson ile yapmaya kalkıyor.
Bu herif size Messi'yi beleş getirecem dese bile Florya dan içeri adım atmamalı.
Kulüpte ne kadar oyuncu varsa acilen kulüpten postalanmali

Allah belalarini versin,gedsonda hayirsiz olsun onlara.kimin hayrini gordulerki,gedson hayirli olsun.diyecek bisey yok.1 ortasaha alip kapatalim transferi

Halil olayı böyle değildi bütün fbli muhabirler son dakika diye girmemişti.2 saate de biz hemen açıklamıştık bu durum çok başka.Ne diyeceğimi bilemiyorum hem üzgünüm hem utanç dolu hissediyorum kulübüm adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt