bana pek guvenmeyın benceModum hislerinize güveniyorum sakinin yarın Bence farklı mevzular dönebilir
bana pek guvenmeyın benceModum hislerinize güveniyorum sakinin yarın Bence farklı mevzular dönebilir
Bende de tuhaf hisler varModum hislerinize güveniyorum sakinin yarın Bence farklı mevzular dönebilir
İhtimal verseydi sıkıntıydı zaten rtaş..Burhan Can da artık bize geleceğine ihtimal vermiyo..
Kalp kırmaya gerek yok. Yarın istifasını versin.Burak Elmas Bilal Yazar'ın Whatsapp'tan yazmasına dönmemiş.Hikaye de falan etiketlemiş mesaj atmış.Mesajı görmüş yazamamış..
Ancak is birligi yaparlarsa. Düsmanlar birligi.fıkra gibi gelmekte
bjk benficanın 2025 yılına kadar sözlesmesini uzattıgı adamı alıp rizeye kiralayıp 4+1 sözlesme imzalıyor
6 milyonuda 5 yılda ödüyor
buna kim inanır
Ancak is birligi yaparlarsa. Düsmanlar birligi.
Bizi düşürüp misyonunu tamamlayacaklar.En başından beri söylüyoruz. Galatasarayın bu durumda olması tesadüf değil.. Adam kötü niyetli birisi kesinlikle! Komplo teorisi falan değil.
bu isi 5dkda bitiririm resmi hesaptan 2023 ve sandık atmak yeterliAncak is birligi yaparlarsa. Düsmanlar birligi.
Record girdi.:/Bu isde bir is vaaaaaaaaaaar
Bizle anlastiginda portekizlilerin hepsi son dakika girmisti
Ki anlasma tamamdi
Turkiyede kimsenin haberi yoktu
Benfica hesaplari suskun ozellikle ojogo killanirim ben bu haberlere
İstifa etmez daha şey diyomuş ben yönetimime güveniyorum.Gedson olmazsa başkası olur diyomuş şimdi veya yazın için.Galatasaray üyelerinin seçim kararı için baskılaması gerek..Kalp kırmaya gerek yok. Yarın istifasını versin.
paraları yok nasıl alıyorlar yakoduğumun tinercileri elektrik faturanızı ödetin önce
Benficanin davranisi normal degil. Gedsonda imzaya yanasmiyordu benficaya. Intikam almak icin bi hamle olabilir.Ali Koç'ta araya girseydi keşke fiyat yükselseydi
Bjk, Rize, Ali Koç, Benfica mı diyorsun?