M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
Sakat oyuncunun sözleşmesini geçici olarak feshedemeyen bu yönetim mi alacak isco yu , **************************** bana çıkarsa ben alırım olmadıYalnız İsco Sneijder efekti yapar
Kolay değil. Son 30 yıldaki ezici Galatasaray üstünlüğünün acısını bu şekilde çıkartmaya çalışıyorlar.Lan simdiden basaksehire dönmus kiralama. Ne Kadar acittiysak, travmadan cikamamislar hala.
Burak ElmasYeni nöbeti bir sivil olarak açabilir miyim? Yarına Gedsonu getireceğim.

@Mehmet Eroğlu not alalım arkadasın bedduasınıEmre akbabayada etmistim fb iddialarinda,sakatliktan kurtulamadi ama gedson bize gelmeyecek belli.bosver
umut dolu bir anımız oldu mu merak ediyorumAsist kralı TaylanYav ne isco su bu yönetim iscoyu PC oyunununda bile alamaz. Keşke taylandan iyi bir orta saha daha alabilsek yazık olacak takıma..
Ahmet Bulut çok kral adam, tam işinin adamı. Senelerdir Ahmet Bulutun bu tarz sapladığı transferleri gördüm ben. Burak bey Morutan taktiği uyguluyordu ama karşısında Beccali değil, Ahmet Bulut var. Restine rest ulan dedi.Yav daha 10 dk önce Galatasaray'ın bu transferde olmasına ihtimal vermiyom diyodu.Bi şeyler dönüyo ama yarın anlarız abi..
Yürüyerek cikti sahadan hafif sakatlik gibi gözüküyorLan tamam bırakın gedsonu PULGAR sakatlandı yok mu haber durumu ne?