GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 63

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
63/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şuna çok katılmıyorum, yavvv İnaki Pena 22 yaşında doğru düzgün a takım düzeyinde maçı yok filan saçma geliyor bana. Uğurcan Süper Lig düzeyinde 90 dakika kalesini ilk koruduğunda 22 yaşındaydı mesela

Bu potansiyelinin göstergesi olamaz bence, iyidir kötüdür demiyorum bunun üzerinden vurmak saçma geliyor diyorum. Daha tecrübelisi tercih edilemez miydi? Bu konuda haklısınız neden Barcelona alt yaş takımının kalecisine gidiyoruz dersek de aklıma sadece bu Barcelonadan gelen kaleci antrenörü geliyor. Doğrudan onun önerisi olabilir, daha önce de çalıştığı adamı tavsiye etmiş olabilir

Gehalt war nicht das Problem:

"Hintergrund: Gala war auf der Suche nach einem Ersatz für Vereinslegende und Kapitän Fernando Muslera, der an einer Kreuzbandverletzung laboriert. Da sich die Verletzung in den Gesprächen allerdings weniger schlimm herausstellte (nur eine Dehnung) als zunächst angenommen, zweifelte die Bürki-Seite an der langfristigen Sinnhaftigkeit des Wechsels - und entschied sich doch noch gegen das Angebot."

problem maas degil.
GS, Kulüp Efsanesi Nandonun yerine Kaleci ariyordu (capraz bag kopma süphesi). Bürkinin menajeri Kulüp ile konustuktan sonra, capraz bag kopmasi degil esneme olarak anlatildi. Bürki + Menajeri de uzun süreli Birlesme olmayacagindan dolayi görüsmeleri sonlandirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt