Ceballos olabilir oynatmıyorlar rm de
Gelir gelir. Gelmeli; öyle bir durumdayım ki ''Gedson mu Kante mi'' desen Gedson derimCeballos gelirse Gedson gelmez.
Bruma'yı kiraladık zamanında Antep'e.Ceballos nerden çıktı şimdi? Yok artik Burak Elmas daha neler. Gelirse müthiş olur.
Sakat olan oyuncuyu baska takima kiralama şansımız var mı? Sağlık kontrolünden geçmediği sürece kiralanamiyor diye biliyorum. Bu durumda Diagne için en mantıklı iş fesih görünüyor.
Hangileri mesela tonlarca kulüp. Adam sakat yaw ne zaman döneceği, form tutacağı belli değil. En erken nisan ortası deniliyor. Desen ki bruma-antep olayındaki gibi bir anadolu takımı bulsunlar o bile gerçekleşmesi açısından daha olası.Sezon sonuna kadar bedava Diegne'ye hayır demeyecek tonlarca kulüp bulunur.

yok bunların hepsini aynı sezon yaptı ama benim itirazım Burki ile alakasız. Bu huyları var maalesef kendisinin. İsimli emekliliğe uzak hangi kaleci gelirse gelsin olacaktı şu10 sezon icinfe buldugun kollektifi bürki bir dezon icinde yapiyor![]()
O dönemle bu dönem bir değil ama. Şimdi bütün anadolu klubleri düşman oldu bize ya da o ortam yaratıldı bu yüzden kimse sakat oyuncuyu almaz bizden yardim olsun diye.Bruma'yı kiraladık zamanında Antep'e.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi