GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 11

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,7K
Sayfa
11/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Campos'un görev tanımı belli değil diye okudum ama tanımı belli. Transferde oyuncu satmaktan, alt yapı önerileri ve oyuncu almalarından sonra olacakmış. Ayrıca Campos alacağı maaş haricinde oyuncu satışlarında da belirli bir yüzde alacakmış sanırım.
TV yorumcularına göre Campos abartılıyormuş renktaş. Kendilerini aynı pozisyona getirseler onlar da başarılı olurmuş.

29 -30-31-1-2 bugünü sayma 4 gün var. Bu beceriksiz topluluğunu indirecek yiğit bir genel kurul aranıyor eğer 4 günde gedson 6 numara kaleci yi yetiştiremezlerse.

TV yorumcularına göre Campos abartılıyormuş renktaş. Kendilerini aynı pozisyona getirseler onlar da başarılı olurmuş.
Ülkemizin sıkıntısı bu adamlar bir şey bildikleri yok ama boş boş konuşuyorlar ve taraftar bunlara inanıyor. Yorumcular doğru eleştiri yapsa o taraflar gündeme getirilse gelişme yoluna gireriz. Mesela Campos için asıl sorulması gereken seçim olacak mı? Olursa bu yönetim- başkan giderse yeni gelen yönetim Campos ile çalışacak mı? Bu tarz soru işaretleri var bunlar irdelenmeli.

Neymiş erteme finalde görüşürüz demiş.
3 tane hakkın var 20 gün oldu bir tane adam alamadın. Aynı oyuncular ve farklı hocayla senin takım o turnuvada rramı başarılı olur.
Çok boş adam gördüm ama bu kadarını az gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt