GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 13

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,7K
Sayfa
13/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bürki transferi lüks diyenler var ama bana göre en öncelikli hamle bu. Muslera hadi diyelim 3 maç sonra döndü ve biz bu 3 maçtan 1 yada 2 puan aldık. Sonrasında da Muslera'nın sakatlığı nüksetti 1 ay daha oynamadı diyelim böyle bir durumda 6-7 maç Fatih-İsmail ile oynarsak ligde çok sıkıntılı bir konuma gelebiliriz. Şuan düşme hattıyla aramızda 3 puan varken bu işin şakası olmaz Bürki çok doğru hamle. Guilavogui işinin olmamasına da sevindim artık sakatlık sorunu olan oyuncu Messi bile olsa gelmesin Falcao'dan sonra istemiyorum bu tarz oyuncuları.

Son düzenleme:
Benim anladığım yönetim transfer için tek bir isime yönelmiyor. Alternatifleriyle beraber bir liste oluşturuluyor. Ana hedefe ulaşana kadar alternatiflerle anlaşılıyor. Bu anlaşmaları basın transfer oluyor sanıp servis ediyor. Alternatif tutulan bu isimler ise ana hedef ile anlaşılana kadar bekletildiğinden süreç uzuyor. Bazı oyuncuların menajerleri de bu bekletilme durumundan bağımsız başka teklif gelirse onlarla anlaşıyor.

Sanırım böyle işliyor süreç.

Gomisin geleceğini nerden biliyon lan ayrıca ne yaptıkta hoşuna gitmedi. Yallah nereye gidiyorsan git.

Benim anladığım yönetim transfer için tek bir isime yönelmiyor. Alternatifleriyle beraber bir liste oluşturuluyor. Ana hedefe ulaşana kadar alternatiflerle anlaşılıyor. Bu anlaşmaları basın transfer oluyor sanıp servis ediyor. Alternatif tutulan bu isimler ise ana hedef ile anlaşılana kadar bekletildiğinden süreç uzuyor. Bazı oyuncuların menajerleri de bu bekletilme durumumuzdan bağımsız başka teklif gelirse onlarla anlaşıyor.

Sanırım böyle işliyor süreç.
Gulovogi seni yedek olarak tutalım bekle demişler. Bordeaux'nun 1 gün süre verdiği söyleniyordu. Kendini riske atmak istememiş belli ki. 31'inde Fransa'da son gün olduğu için bizi beklememiş.

Gönül ister ki, takımın ihtiyaçlarına uygun birkaç futbolcu alınsın da bir an önce ligin dibinden uzaklaşıp gelecek sezonun planlamasına odaklanalım...Ancak bazılarının zannettiği kadar kolay olmuyor bu işler; delik büyük yama küçük maalesef ve hata yapma lüksü yok. Yaz transfer döneminde son kurşununu tüketmiş bir kulüpten bahsediyoruz.

Mesela Elneny; oyuncu profili olarak gayet iyi bir tercih olur. Ancak yaz transfer döneminde 3.5 maaşla 4 yıllık sözleşme istediği söyleniyordu. Bu kulüp uzunca bir süre daha öyle maaşlar ödeyemez, hatta 2-2.5 ödemesi bile zor; bütün Türk kulüpleri için geçerlidir bu dediğim...Göztepe' nin bulup getirdiği Obinna gibi 'no name' isimleri denemenin de zamanı değil. Hoca ille 6 numara istiyorsa ki haklıdır, Gedson için 8-10 milyon da verilmesi zor mesela...

Velhasıl, ben de çok kızıyorum ediyorum ama empati yapınca içinde bulunulan durumun hiç kolay olmadığını görüyorum...

Hayırlısı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt