GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 14

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,7K
Sayfa
14/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josuha Guilavogui is getting closer to a return to France. The former Saint-Etienne midfielder (31), who has been playing for Wolfsburg since 2014, wants to join the Girondins de Bordeaux this winter. He turned down Galatasaray's offer. (RMC)

Muslera böyle hata yapmiyor ama fark bu :)

Aradığımız şey nedir bunu doğru tahlil etmemiz gerek. Muslera gibi birini arıyorsak onu zor buluruz. Muslera bugün gömüldüğü gibi bir kaleci asla değil, gittiği zaman anlayacağız bunu, Rakibi psikolojik olarak çökerten 1 kaleciydi, bu da bizim takıma ayrı bir güven veriyordu. daha rahat oynayabiliyordu takım. Hagi gibi olur mu boşluğu bilmiyorum Ama Wesley gibi yeri çok çok zor dolar

Burkinin sorunu konsantrasyonla alakalı dinlediğim kadarıyla. maç içerisinde maçtan kopabiliyor. bu da hataya götürüyor herifi. fakat diğer tarafa bakınca, ismail ve fatih var toprak. bunlarlar yürümez iş. Belli ki Okan da gelmeyecek, ki vermemekte de haklıdır Giresun.

Her ne kadar düşmüş olsa da olumlu bakıyorum ben kendisine, genlerinden gelen bir yetenek var, babası da kaleciymiş. Gelsin bakalım zaten 4 aylık sanırım. Ne kaybedebiliriz

Bürki
Boey Nelsson Marcao PVA
Transfer
Cicaldau/Morutan Gedson
Kilinc Gomis Kerem

Böyle birsey oynatmayi istiyorsak bir Türk 6 no sart. Sirf bundan Bürkiye karsiyim. Türk 6 no adayi tek Okay var. Berkani oraya atabiliriz ama onun alternatifi yine Taylan oluyor. Onu bu sezon ilk 11 de görmeyi istemiyorum.

Ondan kaleye Okani atabilsek belki Okaydan daha faydali bir yabanci ön libero getirebiliriz.

Bürki tek bu sezon degil, ondan önceki 6 ayda dogru dürüz forma sansi bulamamisti. 2021 ocak ayindan simdiye kadar 5 maci yok adamin. Hem formsuz ve hic ritimsiz atam getirmek kimin aklina geldi anlamiyorum.

Adamin süper ayaklari var ondan sisteme uyuyor diye de diyemeyiz cünkü ayaklari iyi sayilmaz.

6 no için kimse kalmadı harbi şaka maka elde :) gedsonu da alabilecek miyiz şüpheli. Gomis de her an bi yerden fazla maaş bulup imzayı atabilir.
1643462204354.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt