GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 25

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,9K
Sayfa
25/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E-68hF2XEAUwpOK.jpg

valencia batmadı yk

onlar nasıl alıyor

Yabanci kontenjanini bir kaleci icin kullanmak su durumda tam bir akil durulmasi. Bu arada Burki’nin ayrilmasi uzerine Dortmund taraftarlari parti yapiyor.

Halbuki iki tane adam gibi orta saha oyuncusu ve bir forvet alsak, kalede Fatih’in oynamasi ligde kalmak icin yeterli olurdu. Muslera zaten Subat ortasi falan donecek.

Bu kulubu nasil bir futbol akli yonetiyor? Akil almiyor.

Kendi kendime düşünüyorum bu takım maç kazanamaz bu kadro ile diyorum .. Başkan bu riski alamaz en az 3-4 adam lazım diyorum ama yok abi bunların hiç bir şey umrunda değil resmen ihanet ediyorlar takıma.. Ben 24 saat takımı düşünüyorum nasıl çıkacağız bu işten diye bunların umrunda değil.. Bu krizi bu kadro ile pep in yedi sülalesi kurtaramaz.. yazın yapacakları hamleyi şimdi yaptılar .. ee tamam dedik bildikleri var her halde elin İspanyol’u a bu leş kadroyu vermezler 2 orta saha kaleci sol bek ve forvet lazım her halde bunu düşündüler dedik oda yok .. inanılmaz bir durum yav .. olan Galatasaray’ımıza oluyor arkadaşlar Burak gelmiş Fatih gitmiş Ahmet gelmiş Alex gelmiş kim ipler yav.. bu ihaneti bu taraftar unutmaz Burak elmas…

Fake o yav ama yinede okudum güya gedsona işıtan istemiyomuş hocasını yedi diye herife sallıyor başkanda kıramıyomuş. Falan bunlara göre ışıtan kulübün asıl başkanı her şeyi o yaptığına göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt