Osman Çevik
10 Numara!
Küçük değil mi başka zorbye da mı var
Küçük değil mi başka zorbye da mı var
Onu kabul etmiyor tff. Lisans çıkarmama işini bu sezon kaldırdı.Abi şimdi sene sonu Babel ve Feg gitmiyor mu ? Gidiyor. O yüzden lisans çıkarma zaten her türlü alacak parasını. Sırf şu yüzden orta sahadan vazgeçmeyin çıldırırım
Omar ile 13 yabanci oldu. Luyindama giderse 12. Pena 13, orta saha 14. Babel ve Diagne konusunda bir gelisme yok. Yani 2 orta saha alamiyorsun.Ne kontenjani luyi,babel falan gidecek diyolar diagne fesih falan
Muslera zaten oynasada formsuz,baska birini denemek istemisler iste eski muslera yok artik
Şu adamlar gelirse ilk 5 e gireriz.pena
gedson
elneny
onye
gomis
Ha okey o halde büyük sıçtık. Muslera ve diagne ikna edecekler o halde sene sonuna kadar Gervinho taktiğiOnu kabul etmiyor tff. Lisans çıkarmama işini bu sezon kaldırdı.
Almak istedikleri 6 numara stoper oynayabiliyormuşmarcao nelssona bişey olsa stoper ne olacak ?? alpaslan da sakatlanmış
Aynısını ben de düşündüm . Takıma yerli bir sağ bek bulup , yabancı bir stoper almak gerekiyordu .marcao nelssona bişey olsa stoper ne olacak ?? alpaslan da sakatlanmış
PenyePena mi yoksa Penya'mı diyeceğiz şimdi bu da önemli bir ayrıntı.
Omar ile 13 yabanci oldu. Luyindama giderse 12. Pena 13, orta saha 14. Babel ve Diagne konusunda bir gelisme yok. Yani 2 orta saha alamiyorsun.
Biliyordum boyle olacagini