Nedim Tokuyucu
İmparator
İyi oluyo tavsiye ederimbende 3. dozu henuz vurdurmadım arkadaslar
İyi oluyo tavsiye ederimbende 3. dozu henuz vurdurmadım arkadaslar
2 doz yeterli hocam , ben iki dozdada müthiş enerjik hissettim, vücut mikrobu seviyor, ama dozu fazla kaçırmamak lazımbende 3. dozu henuz vurdurmadım arkadaslar
3. doz zorunlu değil diye biliyorum ama.bende 3. dozu henuz vurdurmadım arkadaslar
bende enteresan sekılde 1. dozdan sonra 2. doz vurulana kadar kolum agrıdı 2. doz vurulunca agrı gecti2 doz yeterli hocam , ben iki dozdada müthiş enerjik hissettim, vücut mikrobu seviyor, ama dozu fazla kaçırmamak lazım
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zorunlu değil ama 2.dozun üzerinden 6 ay geçtiği halde 3.doz olunmadıysa statlara giriş yapılmıyo diye biliyorum.3. doz zorunlu değil diye biliyorum ama.
Bana ilk 2 dozda hiçbir şey olmadı2 doz yeterli hocam , ben iki dozdada müthiş enerjik hissettim, vücut mikrobu seviyor, ama dozu fazla kaçırmamak lazım
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
YalanModeste diyolqr dogru mudur
NeverModeste diyolqr dogru mudur
bencede yeterli , ben iki dozuda köyde oldum, akşama kadar baltayla odun kesip ağaç falan taşıdım , hemşireyi arayıp bi doz daha yapalım mı dedim , millet deliye biz akıllıya hasret , la havle vela birşeyler deyip kapattıbende enteresan sekılde 1. dozdan sonra 2. doz vurulana kadar kolum agrıdı 2. doz vurulunca agrı gecti
3. doz vurulmam