GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 58

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
58/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edibali renktasimiza güveniyorum ayriyetten bu nöbeti Keramettin admirin açması da umudumu arttırıyor KAPlarin kokusunu almış olmalı ki kimseye bırakmamış bu zevki ..

Benim bildiğim yabancı getirilmesi için kontenjan açılmasına gerek yok.

İstersen 20 tane yabancı olsun. 14 tanesine lisans çıkarman yeterli.
Aynen,BJK'de zaten 4 adam lisanssız şekilde (Adem,Lens,Nsakala,Dauglas) idmanlara devam edip parasını alıyor.Bizimde Omar benzer şekilde idi.Sorun askıya almak için lisanslı oyuncuları ikna etmek, olmuyorsa PAF'a göndermek.Ancak ödeme yapıldığı için limit olayını etkiliyor.Bizim yapamadığımız bu limit olayı gibi.

Aynen,BJK'de zaten 4 adam lisanssız şekilde (Adem,Lens,Nsakala,Dauglas) idmanlara devam edip parasını alıyor.Bizimde Omar benzer şekilde idi.Sorun askıya almak için lisanslı oyuncuları ikna etmek, olmuyorsa PAF'a göndermek.Ancak ödeme yapıldığı için limit olayını etkiliyor.Bizim yapamadığımız bu limit olayı gibi.

Yalnız kesin yapmamıştır diye bilir misin? Sonuçta Muslera'nın zamanında bizde en iyi kaleci antrenörlerinden biri olarak gösterilen Frans Hoek'i yemişliği var. Taffarel ayrıldıktan sonra kendisini getirmiştik.
O kadarini da yapmaz yani simdi bunlar dun gidip Burki ile gorustukten sonra Muslera da bunun haberini aldiktan sonra Başkanı mi arayacak? Ben üzüldüm falan diyecek? Bunu yazarken bile ne kadar komik bir sey oldugunu daha iyi fark ettim. Boyle birsey olabilir mi?

Ben Gedson transferinin gerçekleşeceğine ihtimal vermiyorum. Şu an yönetimin taraftarla ve kulüp üyeleriyle bağı tamamen kopmuş durumda.Her gün, her an sosyal medyada başkana yönetime ağıza alınmayacak laflar ediliyor başkan da bundan duyduğu sıkıntıyı dile getirdi defalarca, tek bir Gedson transferi yaşanan birçok şeyi unutturacak kapasitede özellikle Twitter trollerine. Twitter eleştiriyi bırakırsa medya da eleştirmeyi bırakıyor tamamen Twitter gündemine göre hareket eden bir spor medyası var. Yönetim Gedson’u transfer etmek isteseydi şimdiye kadar çoktan bu kozu kullanır ortamı değiştirirlerdi diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alakasi yok. Benim haberim yok mesela, medyada da okumadim. Tweet okumazsan seninde haberin olmaz. Yonetimi elestirmek icin tweeter'a da ihtiyac yok ayrica. Tek Gedson alinsada bu is duzelmez cunku tek basina o da cok bir is yapamaz. Yapsa bile degismez.

Son düzenleme:
Sanırım bu Inaki Pena nın ayakları bayağı iyi, yani videolarda öyle duruyor en azından bayağı bilinçli istediği yere atıyor topları. Genelde Fatih Okan Muslera filan Fatih Terim e atıyorlardı topu 😄

Bence Ismail'in de ayaklar fena degil. Ama bize top tutan/mac kurtaran bir kaleci gerekiyor. Yani onceligimiz olarak diyorum. Muslera bu konuda cok zayif gercektende. Taffarel bile care olamadi.

Gomis bitmiş
1643494504628.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt