Cagneyle babeli niğdeye yollayalım
Bir zahmet Işıtan bey Fortuna Sittard'a alsın bizim çöp oyuncularımızı en azından kiralık ?O kurali bu sene değiştirdiler. Linsans çıkartılan oyuncularla anca fesih yaparsan ya da takimdan gönderirsen yer açabiliyorsun.
Cagneyle babeli niğdeye yollayalım

Yalnız kesin yapmamıştır diye bilir misin? Sonuçta Muslera'nın zamanında bizde en iyi kaleci antrenörlerinden biri olarak gösterilen Frans Hoek'i yemişliği var. Taffarel ayrıldıktan sonra kendisini getirmiştik.Burhan gece gece cok icmesin
Aynen,BJK'de zaten 4 adam lisanssız şekilde (Adem,Lens,Nsakala,Dauglas) idmanlara devam edip parasını alıyor.Bizimde Omar benzer şekilde idi.Sorun askıya almak için lisanslı oyuncuları ikna etmek, olmuyorsa PAF'a göndermek.Ancak ödeme yapıldığı için limit olayını etkiliyor.Bizim yapamadığımız bu limit olayı gibi.Benim bildiğim yabancı getirilmesi için kontenjan açılmasına gerek yok.
İstersen 20 tane yabancı olsun. 14 tanesine lisans çıkarman yeterli.
Aynen,BJK'de zaten 4 adam lisanssız şekilde (Adem,Lens,Nsakala,Dauglas) idmanlara devam edip parasını alıyor.Bizimde Omar benzer şekilde idi.Sorun askıya almak için lisanslı oyuncuları ikna etmek, olmuyorsa PAF'a göndermek.Ancak ödeme yapıldığı için limit olayını etkiliyor.Bizim yapamadığımız bu limit olayı gibi.

O kadarini da yapmaz yani simdi bunlar dun gidip Burki ile gorustukten sonra Muslera da bunun haberini aldiktan sonra Başkanı mi arayacak? Ben üzüldüm falan diyecek? Bunu yazarken bile ne kadar komik bir sey oldugunu daha iyi fark ettim. Boyle birsey olabilir mi?Yalnız kesin yapmamıştır diye bilir misin? Sonuçta Muslera'nın zamanında bizde en iyi kaleci antrenörlerinden biri olarak gösterilen Frans Hoek'i yemişliği var. Taffarel ayrıldıktan sonra kendisini getirmiştik.
Ben Gedson transferinin gerçekleşeceğine ihtimal vermiyorum. Şu an yönetimin taraftarla ve kulüp üyeleriyle bağı tamamen kopmuş durumda.Her gün, her an sosyal medyada başkana yönetime ağıza alınmayacak laflar ediliyor başkan da bundan duyduğu sıkıntıyı dile getirdi defalarca, tek bir Gedson transferi yaşanan birçok şeyi unutturacak kapasitede özellikle Twitter trollerine. Twitter eleştiriyi bırakırsa medya da eleştirmeyi bırakıyor tamamen Twitter gündemine göre hareket eden bir spor medyası var. Yönetim Gedson’u transfer etmek isteseydi şimdiye kadar çoktan bu kozu kullanır ortamı değiştirirlerdi diye düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ceza sahası dışından atılan şutları ya yiyor, yada önündeki forvete sektiriyor
Ne biçim kaleci bu yaw
Ceza sahası dışından atılan şutları ya yiyor, yada önündeki forvete sektiriyor
Ne biçim kaleci bu yaw
Sanırım bu Inaki Pena nın ayakları bayağı iyi, yani videolarda öyle duruyor en azından bayağı bilinçli istediği yere atıyor topları. Genelde Fatih Okan Muslera filan Fatih Terim e atıyorlardı topu![]()
1.84pena 175 mi