GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 59

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
59/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Ismail'in de ayaklar fena degil. Ama bize top tutan/mac kurtaran bir kaleci gerekiyor. Yani onceligimiz olarak diyorum. Muslera bu konuda cok zayif gercektende. Taffarel bile care olamadi.
Katılıyorum, kaleci dediğinde ilk aradığın özellik ne kadar iyi bir kaleci olduğudur, kurtarış yüzdesidir ne bileyim karşı karşıya ne kadar etkili yan toplarda ne yapıyor bunlara bakılır

Ayağının iyi olması oyunu kurması filan ekstra özellik

Alakasi yok. Benim haberim yok mesela, medyada da okumadim. Tweet okumazsan seninde haberin olmaz. Yonetimi elestirmek icin tweeter'a da ihtiyac yok ayrica. Tek Gedson alinsada bu is duzelmez cunku tek basina o da cok bir is yapamaz. Yapsa bile degismez.

Medya twitterdan, troller de bu medyada ki şebeklerden besleniyor(ertem,rok) gibi tipler sürekli birbirlerini gazlama durumu mevcut.Bunlar olmasa eleştiriler bu kadar uzun süreli olmaz, gündemin değişmesi yönetimin nefes alması için sadece transfer lazım, anlatmak istediğim Gedson gelecek takım uçacak değil yani

Gedsonunsa Galatasaray aşkını anlamıyorum buralardan kız falanmı yaptı nedir eskisi gibi sexy bi klüpte değiliz kümeye yaklaştık.
Gomis Gedson hazır bekliyor kapıda ama ona rağmen alamıyoruz oda garip

F9A5DE72-E53F-45B7-B9A1-435D3B869391.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt