Serbay Buğday
10 Numara!
Adam ruh hastası, top felan oynatmazlar buna daha İngiltere'de.
Türkiye'ye gelsin. Bizde sorun olmuyor böyle şeyler.
Adam ruh hastası, top felan oynatmazlar buna daha İngiltere'de.
Seninki gelmiş knk gözün aydın

Ertem: Hocam demeyin şöyle şeyler, Mason adam gibi adamdır.Türkiye'ye gelsin. Bizde sorun olmuyor böyle şeyler.
Bunların arasında işi, gücü, herhangi bir ağırlığı olmayan tek adamı Galatasaray başkanı olarak tercih etmeyi mi savunuyorsunuz ben anlamadımeski anaplı ibo dayıyı ciddiye alan olmadı
yiğit şardan ütüsüz dandik gömlekle seçime geç bile geldi
metin öztürk, vasıfsız dursun özbek yönetiminin adamlarını toplayıp liste yaptı.
sodexocu eşref, rahmetli cengiz başkana omuz atıp ihtiyarların desteğini almıştı. forumda kitlesi azdı.
bizde bunlara oy vermektense elmas'ı tercig ettik. sonuç olarak adayların hepsi çok kötüymüş.

Benimki?Seninki gelmiş knk gözün aydın![]()

diğerleri ne iş yapıyor?Bunların arasında işi, gücü, herhangi bir ağırlığı olmayan tek adamı Galatasaray başkanı olarak tercih etmeyi mi savunuyorsunuz ben anlamadım![]()
Maalesef doğru.Trabzonspor sakatlanan Gervinho ve İe nin lisanslarını askıya alamadı bu yenilik yüzünden sözleşmelerini iptal etmek zorunda kaldı önümüzdeki sezon tekrar yenilemek üzere.Bu 14 yabancı için lisans iptali yetmediği, sözleşmenin iptali gerektiği doğru mu gerçekten?
Eğer öyleyse ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil
Adam kulübün mecbur olduğunu görünce iptal için de ekstradan para ister
Umarım doğru değildir
Bunu sormandan bile diğer başkan adayları hakkındaki fikrinin sosyal medyada yazılanlardan ibaret olduğu anlaşılıyor. Neyse bu konunun yeri nöbet değil zaten. Sonuçta Elmas seçildi ceremesini hep beraber çekeceğizdiğerleri ne iş yapıyor?