Nedim Tokuyucu
İmparator
Benim hiç ümidim kalmadı boşa beklemeye gerek yok. Artık seçim nöbeti tutmaya başladım. Bunlr gitmeden bi bok olmaz
Hocam sezon öncesi eldeki çocukları kiraya gönderip yerlerine bonservisiyle oyuncular alıp gençleşme programı başlattıaa bilmiyordum. hade yav.
şu TV'de verilen 4lü playoff turnuvasında çok beğenmiştim halbuki . durmuyordu herif - hataları vardı tabide.
canım hocam.Onuda elestirirdik.Yalnız ft aşevine çevirdi kulübü kanka. Adama 1 senedir bakıyoruz, emin ol ft olsa o da almıştı kadroya
Cepten çıkanı düşünmek mantıklı değil şu anda. Babel senede 5 maç oynasın diye o parayı veriyoruz. E parayı versen de vermeden de heriften performans alamıyorsun. Yapılacak ilk hamle Babel ile hemen ocakta fesih edip parasını verip Max 500 bin maliyetli bir kanat almaktı.Babel ile feg fesih etsek ne kadar cikar cepten?
Torrente sallayacağım diye ugrasiyorsun. Onu bu takımda 1.5 senedir tutan sevgili hocanız değil miydi?Omar bize bu saatten sonra hic bisey veremez ona lisans cikarmak anca Torrent gibi acemi bu Hocaya yakisir.
Cedşu 6,5Maicon 8m
Luyimanda 8m
Marcao 4m
Nelsson 7m
4 stopere 27m euro vermisiz ve suana kadar geri donus 0m euro.
Ondan sonra biz niye batiyoruz oluyor
Kurban olun sevgili hocamiza.Torrente sallayacağım diye ugrasiyorsun. Onu bu takımda 1.5 senedir tutan sevgili hocanız değil miydi?
Kurban olun sevgili hocamiza.
kimseye kurban olma knk. hele milyonlar kazananlar bize kurban olsunKurban olun sevgili hocamiza.
hoca suan kebabını yudumlarken seni izliyor rtaşKurban olun sevgili hocamiza.