JPG
GF
BG
boyle 3 yabanci ediyor, bir kisi daha gitmesi gerekiyor daha yabanci kaleciyi saymadim bile.
JPG [mention]!!! [/mention]
Sadece Jem Paul Garacan geldi aklıma
JPG
GF
BG
boyle 3 yabanci ediyor, bir kisi daha gitmesi gerekiyor daha yabanci kaleciyi saymadim bile.
Taylanlos neyine yetmiyorCeballos olabilir oynatmıyorlar rm de
Jean Philippe GbaminJPG [mention]!!! [/mention]
Sadece Jem Paul Garacan geldi aklıma
Hiç şaşmaz bozuk saat gibidir renktaşGüvenilirmidir bu BS ajans renktaş ?
Kendini yıpratma adminim. Hasta olacaksin diye korkuyorumYav hic yoksa 2 orta saha kiralayin bir de belese Gomis'i alin bari.
Savaş barış gibiHiç şaşmaz bozuk saat gibidir renktaş
Ünsal Vardar gibi olacak değil yaSavaş barış gibi
İşte Fatih Terim’in Omar Elabdellaoui sözleri:Omar bize bu saatten sonra hic bisey veremez ona lisans cikarmak anca Torrent gibi acemi bu Hocaya yakisir.
Diagne fesih olurBGJPG GF
Igor Tudor fevaran halinde şu anİşte Fatih Terim’in Omar Elabdellaoui sözleri:
“Omar biliyorsunuz talihsiz bir kaza geçirdi. Bugün aramıza almak istedim ki ona da çok büyük moral olsun diye. O günden beri inanılmaz bir çalışma ve geri dönme hırsıyla çok büyük aşama kaydetti. Muhakkak ki daha kat edecek yolumuz var. Onun için antrenmana çıkmasını istedim. Temmuz, Ağustos, Eylül… Yolumuz var ama inşallah bu yolun sonunda Omar’ı ilk günkü gibi yanımızda, aramızda Galatasaray forması içinde görmek hepimizin en çok dileği. Yarın oynamayacak, bu sezona başlamayacak ama inanıyorum ki sezon içerisinde bize katılacak ve Galatasaray formasını giyecek. Kendisine hoş geldin diyorum tekrar.”

Yağmur değil kar firtinasiyla gelecek transferler biraz sabirtransfer yağmuru başlamalıydı![]()
gs defans yapmaz, yaptırır.torrent defans yaptırmadığı gibi defansçıları da yollamak suretiyle takımı felakete doğru iteklemekte. kaleye de 175lik çocuğu koyacak
?Siz niye boyle sevimsiz insanlarsiniz
Cabellos haberi yalanmış. Paylasan hesap çalıntı çıktı.1. Gedson,
2. Ceballos + 6 no...
Maliyet farkı, böyle bir tercihe zorlamış olabilir...