GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 79

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,7K
Sayfa
79/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar bize bu saatten sonra hic bisey veremez ona lisans cikarmak anca Torrent gibi acemi bu Hocaya yakisir.
İşte Fatih Terim’in Omar Elabdellaoui sözleri:

“Omar biliyorsunuz talihsiz bir kaza geçirdi. Bugün aramıza almak istedim ki ona da çok büyük moral olsun diye. O günden beri inanılmaz bir çalışma ve geri dönme hırsıyla çok büyük aşama kaydetti. Muhakkak ki daha kat edecek yolumuz var. Onun için antrenmana çıkmasını istedim. Temmuz, Ağustos, Eylül… Yolumuz var ama inşallah bu yolun sonunda Omar’ı ilk günkü gibi yanımızda, aramızda Galatasaray forması içinde görmek hepimizin en çok dileği. Yarın oynamayacak, bu sezona başlamayacak ama inanıyorum ki sezon içerisinde bize katılacak ve Galatasaray formasını giyecek. Kendisine hoş geldin diyorum tekrar.”

İşte Fatih Terim’in Omar Elabdellaoui sözleri:

“Omar biliyorsunuz talihsiz bir kaza geçirdi. Bugün aramıza almak istedim ki ona da çok büyük moral olsun diye. O günden beri inanılmaz bir çalışma ve geri dönme hırsıyla çok büyük aşama kaydetti. Muhakkak ki daha kat edecek yolumuz var. Onun için antrenmana çıkmasını istedim. Temmuz, Ağustos, Eylül… Yolumuz var ama inşallah bu yolun sonunda Omar’ı ilk günkü gibi yanımızda, aramızda Galatasaray forması içinde görmek hepimizin en çok dileği. Yarın oynamayacak, bu sezona başlamayacak ama inanıyorum ki sezon içerisinde bize katılacak ve Galatasaray formasını giyecek. Kendisine hoş geldin diyorum tekrar.”
Igor Tudor fevaran halinde şu an

5 kuruş paramız yok. Kaleci için ikinci ligden genç kaleci arıyorlar anlaştıkları gedsonu alamıyorlar yalan dolan haberler çıkartıp zaman kazanıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt