GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 412

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
412/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrent manyak mı Gedson gibi topçuya hayır desin , insan düşününce anlam veremiyor. Kellesi 3. maçtan koltukta ,Gedson ise taraftar tarafından şiddetle isteniyor ve hakikaten burada tutmuş çok iyi bir futbolcu. Varlığı Torrent'in sahada çok işine gelirdi. Kuzenin paylaşımı ilginç , hadi taraftar böyle düşünür de kuzenin paylaşması garip olmuş.
taraftarın biri göndermiştir, o da ne olduğunu bilmeden paylaşmıştır. bence fazla anlam yüklemek doğru olmaz.

hocanın istemediğini zannetmiyorum. transferin olmama ihtimaline karşı yönetimin kendini eleştirilere karşı koruma refleksi olabilir ''hoca istemedi'' söylemi.

Cicaldau'yla 3 yıl vadeli 6.5 milyon Euro fiyatında anlaşılınca dolar kuru 8.4'tü. Gedson için ise vadesiz* opsiyon 8.5 Euro deniyor. Diyelim ki geldi. Sezon sonu kur sabitlenme yoksa Euro 20 olursa ne olacak? Kepenk mi kapatacağız?

Gedson için opsiyon 8 milyon Euro ise bu para 15 kur ile 120 milyon TL yapıyor. Borcumuz 1 milyar TL idi sanırım. Burak Elmas yerine başkasına mi yuklensek acaba..
Ayrıca NEF ile 5+5 yıllık toplam 775 milyon TL anlaşma yaptık. 10 yılda gelecek para Gedson'un opsiyonunun 6 katı yani 10 yıllık sponsor anlaşmasının 6 yılı sadece Gedson'a gidecek. Ben başkan olsam sen başkan olsan imzalamaya el gitmez.

torentin düşünmediği isim meselesi gerçek mi acaba?
Bizim yönetim almayı beceremediği için suçu Torrent e atmış da olabilir, malum yabancı sınırına attılar suçu, Benficanın zorunlu opsiyonda diretmesine attılar suçu, yaz transer döneminde Benfica Başkanının değişmesine attılar suçu herhalde sırada Torrent istemedi bahanesi var

4-5 Şubat gibi de herhalde Gedson un amcasına, kız arkadaşına filan atarlar suçu

taraftarın biri göndermiştir, o da ne olduğunu bilmeden paylaşmıştır. bence fazla anlam yüklemek doğru olmaz.

hocanın istemediğini zannetmiyorum. transferin olmama ihtimaline karşı yönetimin kendini eleştirilere karşı koruma refleksi olabilir ''hoca istemedi'' söylemi.
Kuzeni manyak mi google cevirmeye vermeden her gelen gidenin gönderdigini paylascak

Cicaldau'yla 3 yıl vadeli 6.5 milyon Euro fiyatında anlaşılınca dolar kuru 8.4'tü. Gedson için ise vadesiz* opsiyon 8.5 Euro deniyor. Diyelim ki geldi. Sezon sonu kur sabitlenme yoksa Euro 25 olursa ne olacak? Kepenk mi kapatacağız?
Vadesiz transfer olmuyor bu dunyada artik. (cok cuzi rakamlar haric) O yuzden kimse sak diye 8.5 milyon euro'yu vermez, buna zengin kulupler dahil City gibi. Kur olayina katiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt