GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 413

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
413/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumede kalmak icin bitane atan bitane tutan yeterliydi

o transferleride yaptık bide 6 aldık artık önumuze bakma vakti
Aynen.
Sezon sonu da yeni yönetimle
marcao-kerem- nelson'i toplam 40-50 milyona satıp yeni takım kurmaya bakmalıyız.
Daha fazla zarara girmenin anlamı yok
Geçen 3 maçı kazansaydik ilk 4 için belki daha fazla transfer yapılabilirdi ancak kümede kalmak için geleceğimizi daha fazla tehlikeye atmamak lazım

Aynı görüşteyim gerek yok
CeV-tguWIAA91ct.jpg

Ayrıca NEF ile 5+5 yıllık toplam 775 milyon TL anlaşma yaptık. 10 yılda gelecek para Gedson'un opsiyonunun 6 katı yani 10 yıllık sponsor anlaşmasının 6 yılı sadece Gedson'a gidecek. Ben başkan olsam sen başkan olsan imzalamaya el gitmez.
Ben imzalardım herhalde ya taraftarı susturmak için beden sonra gelenler düşünsün. Bak Dursun Özbek bile verdiği o sözleşmelerle şimdi burada övülüyor ki o zaman euro kaç Tl idi şimdi kaç Tl bakmadan.

Aynen.
Sezon sonu da yeni yönetimle
marcao-kerem- nelson'i toplam 40-50 milyona satıp yeni takım kurmaya bakmalıyız.
Daha fazla zarara girmenin anlamı yok
Geçen 3 maçı kazansaydik ilk 4 için belki daha fazla transfer yapılabilirdi ancak kümede kalmak için geleceğimizi daha fazla tehlikeye atmamak lazım
Torrent hocamızla devam edilmeli mi yeni sezonda ustat

Cicaldau'yla 3 yıl vadeli 6.5 milyon Euro fiyatında anlaşılınca dolar kuru 8.4'tü. Gedson için ise vadesiz* opsiyon 8.5 Euro deniyor. Diyelim ki geldi. Sezon sonu kur sabitlenme yoksa Euro 20 olursa ne olacak? Kepenk mi kapatacağız?
Nelson,Cicldau, Morutan, Barış Alper gibi oyuncuları aldığımız fiyata satarsak kapatmayiz yoksa Marcao, Kerem, Mustafa Muhammed üçlüsünden bir takım kuracak kadar euro kuru gelir satmak istersek."Ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol yapacağız".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt