GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 416

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
416/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu işin sonu bana patlamaz değil mi :(

20454.webp

Az önce de dedim 10 kişi toplanıp yönetim kursak bunlardan kötü transfer dönemi geçiremezdik adamların aldıkları tüm oyuncular maliyetsiz şaka gibi bir dönemden geçiyoruz 40 m dolar koyacağız dediler şöyle böyle hazırız dediler daha 1 ay öncesine kadar oyuncuların parası dahi ödenmiyormuş. Bu saatten sonra istifa da bir hizmettir diyorum.

Cicaldau'yla 3 yıl vadeli 6.5 milyon Euro fiyatında anlaşılınca dolar kuru 8.4'tü. Gedson için ise vadesiz* opsiyon 8.5 Euro deniyor. Diyelim ki geldi. Sezon sonu kur sabitlenme yoksa Euro 20 olursa ne olacak? Kepenk mi kapatacağız?
Boşver yav kapansın kayyum atansın nara şey deriz kayyumdan kayyumun kardeşim bize ne oyuncu alacaksın paran yoksa niye borç ödemeye geldin falan deriz

Alanya maçında bir yanım yenilmemizi istiyor aslında Burak elmas'ın gitmesi için Torrent'in hiç suç yok Burak Elmas'ın bu başkanlık işini beceremeyecegi anlaşıldı umarım küme düşürmez takımı Burak elmas başkanlıkta kaldığı sürece şampiyon olma ihtimalimiz yok camia bölündü oyuncular ayrı kafada birlik beraberlik yok konsantrasyon sıfır

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beklentinizi yönetebilmek önemli şu aşamada

Muhtemelen böyle kapatırız dönemi ama Gedson işi olursa sevinirim.

Torrent niye istemesin Gedson'u yav , saçma sapan şeylere inanmayın.

Yav ne Gedsonmuş arkadaş. Taraftar istedi diye yapılan transferlerin çoğundan hayır gelmedi. Gelmeyecek.

1 yıldır yatan adam gelse ne yapacak şu saatte bize onu da anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt