Hasan Bekir
Berlin Panteri
Aynı adam sezon başında da Bjk Benfica ile anlaştı Bjk'ye gelecek demiyor muydu?Gökhan nefret ediyorum senden nefrettt pis bjkli seni
Aynı adam sezon başında da Bjk Benfica ile anlaştı Bjk'ye gelecek demiyor muydu?Gökhan nefret ediyorum senden nefrettt pis bjkli seni
Yav hani opsiyon yoktu HY?Haluk Yürekli: Zorunlu opsiyon filan yoktu 1.5 sene sonunda istersen 7.5'a alabiliyordun Gedson cephesine hoca istemiyor demişler hocayı bahane edip transferin olmayacağını söylemişler.
Evet Keramettin admin geldi kirbaciylaGeliyorrrrrr

Şanslı kişi benim gibi gözüküyor, soktu sokacak az kaldıEvet Keramettin admin geldi kirbaciyla![]()
Lan faraşla kovayla suyu boşaltmaya öçalılıuorksksjaa
Mayista Uefa dan gelen 15mil euro herhalde kur 8 den gelmiyecek..Cicaldau'yla 3 yıl vadeli 6.5 milyon Euro fiyatında anlaşılınca dolar kuru 8.4'tü. Gedson için ise vadesiz* opsiyon 8.5 Euro deniyor. Diyelim ki geldi. Sezon sonu kur sabitlenme yoksa Euro 20 olursa ne olacak? Kepenk mi kapatacağız?
Aynen günah kecisi torrent oldu simdi. Ta mactan sonra dedim tepkiyi azaltma hamlesi diye, zaman kazanmak icin. Peki simdi tepki olmayacakmi?Trabzon yenilgisinin tepkilerini azaltmak için gedson haberlerini pompalayan yönetim , bu beceriksizliği Torrente atabilir. Hoca istemedi ayağına ...
Evet sürekli ortalığı karıştırıyor ama Gslileri nasıl kafalamışsa hala arkasından gidiyorlar bunun.Aynı adam sezon başında da Bjk Benfica ile anlaştı Bjk'ye gelecek demiyor muydu?