GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 418

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
418/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson konusunda kendinizi yerinize koysanıza yaz ayında son günlerde adama diyorsun ki biraz dayan devre arası bitiririz adam orada sözleşme uzatmayıp kadro dışı kalmayı bile göze aldı siz yerinde olsanız ne hissedersiniz çocuğu resmen kandırdık.

Ben gedsonun alınmadığını hadi bir nevze olsun anlarım transferdir derim ot derim b.k derim olmadı derim başaramadı derim hadi eyvallah , ulan bir aydır bir yönetici alıcaz alamıycaz görüşüyoruz olur olmaz bir şey der yahu ne vurdumduymaz taraftarı kaale almayan bir açıklama bile yapmaya tenezzül etmeyen bir yönetimsiniz siz ya. Bu tamamen bir saygısızlık başka da bir anlamı yok.

Burda bir süredir bu yönetime en çok sallayanlardan biriyim. Ama ben bu Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’in artık kötü niyetli olduklarını düşünüyorum. Ondan dolayı ikisini de takipten çıktım. Dikkat ediyorum sürekli özellikle bizim üzerimize oynuyorlar. Eskiden Koç’a sallıyorlardı işlerinden ettikten sonra şimdi bizim üzerimizden algı kasıyorlar. Söyledikleri doğru da olabilir. Ama biri bu yönetimi indirecekse biz taraftarlar indiririz. Haluk,Gökhan işi değil.

Genel olarak söylüyorum. Ben bir başkanın basın toplantısı düzenleyip, soru alıp, sorulan sorulara kem küm ettiğini, cevaplarının sorulan sorularla alakalı olmadığını ilk defa elmasta şahit oldum. Bugüne kadar da Galatasaray başkanıdır dedim tek kelime etmedim. Ama gerçekten vizyon falan yok bu adamda. Birilerinin piyonu gibi hareket edip kendi iş hayatındaki başarısızlıkları vs yi kulübün markası ile örtmeye çalışan biri var karşımızda. 90 lı yılların siyasetçileri gibi seçim öncesi atıp tuttular seçim sonrası hiçbirşey yok.

Allah sonumuzu hayır etsin. İnsan makamını kaybetmek üzere iken bile en azından taraftarın gönlünü almak için elini cebine atar birşey yapar. Aziz denen adam 20 sene boyunca her başarısızlık ardından bir star getirir koltuğu sağlamlaştırırdı. Ali desen 4 yıldır aynısını yapıyor.

Neyse bakalım Avrupa ligi maçına kadar ömür veriyorum bu yönetime. Sonrasında tepe taklak giderler.

Ben gedsonun alınmadığını hadi bir nevze olsun anlarım transferdir derim ot derim b.k derim olmadı derim başaramadı derim hadi eyvallah , ulan bir aydır bir yönetici alıcaz alamıycaz görüşüyoruz olur olmaz bir şey der yahu ne vurdumduymaz taraftarı kaale almayan bir açıklama bile yapmaya tenezzül etmeyen bir yönetimsiniz siz ya. Bu tamamen bir saygısızlık başka da bir anlamı yok.
Veya baska 8 no mu yok dünyada, bi aydir bulunamicak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt