Nedim Tokuyucu
İmparator
Seni derin bir Silivri hasreti içinde görüyorum MaykılGeçmiş olsun
Transfer dönemi nadir ülkelerde açık. Ondandır. Hiçbir kulübe yüksek fiyata satamazlar. Sene sonu sözleşmesinin son senesi.E 1 haftadir nerdeydi ahmet bulut ve medya.niye simdi tutustular
Alamayınca bakarız renktaş daha var sen öyle bi yazdın ki sandım niye şu an açıklamıyorlar diyorsun. Her türlü para bayılacağız malesefalamayınca açıklasınlar işte
acelesi yok zaten
ama rakibe kaptırma muhabbetine girmeden veya gaza gelip para baymadan yapmak lazım bunu
Saha balçık. Top sekmiyor.Bizim erik berbat oynuyor herhalde. Gerci takimin yarisindan fazlasi berbat gözukuyor
Ekli dosyayı görüntüle 149926
Bu yönetim bunu hak ediyor daha önce bitirme imkanı varken bitirmeyip rakibine kaptırırsa orada da şov yaparsa stada giremez hale gelirler diye düşünüyorum1 saat once bisey yoktu.1 saatte teklif gitmis,odeme plani falan.bakalim ne olacak sonu bu transferin.emre akbaba olayina dondu demistim
Bu kızışmalar sonucunda Gedson'un %50'sini 8 milyon'a aldığımızı görür gibiyim.
Bir 10 dk izlemeye çalıştım, zemin çok ağır. Cluj maçı kadar olmasa bile belli bölgelerde dribling falan yapamıyorsun.Bizim erik berbat oynuyor herhalde. Gerci takimin yarisindan fazlasi berbat gözukuyor
Daha yeni çıktım musap selam söylüyorSeni derin bir Silivri hasreti içinde görüyorum Maykıl
Sen banlanmadinmi yav?Sakin olmakta fayda var.
Gaza gelmesek.
Bu Marcelo Moreno Bolivya için Che’den önemli olabilir adam milli kahraman falan herhalde halen oynuyor milli takımdaBizim erik berbat oynuyor herhalde. Gerci takimin yarisindan fazlasi berbat gözukuyor

Beceriksiz olmasalar bu durumda olur muydukBenim anlamadigim, zorunlu opsiyon yoksa neyi bekliyorlar? 1,5 milyon bile bulamayacak kadar mi beceriksizler?
Opsiyonu cekme zaten sana kalmaz. O zamana kadar seni postalariz.

Youtube’da bir cok mac performans videolari var Pulgar’in. Izledigimde goze carpan bir ozelligini gormedim. 90 dklik maclarini izleyip degerlendirmek daha dogru olur ama ben orta sahaya tek basina cozum olacagini dusunmuyorum.Aytaç’tan iyi mi Pulgar?
En berbatı Erick'ti gerçekten. Umarım 2. yarı iyi olur da moralimiz düzelir.Bizim erik berbat oynuyor herhalde. Gerci takimin yarisindan fazlasi berbat gözukuyor