besiktasa giderse üzülmem bile burda gedson diye aglamaya gerek yok kendini bitirir
Şey Fotomaç ve fanatik gibi gazeteler prim kassın diye. Bir de buna inananlar var.Ya rize niye 2 versin![]()
şovmen puşt bunun bir seviye üstü taliscaydı işteŞu paylaşımı yapan gedson 8taşa giderse yazıklar olsun başka bişi demiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 149934
Son milyonu Camposa bağladı lar.Kulübümüzün 1 milyon euro parasi bile yok demekki.
Tam tersi çocuğu o kadar bekletip teknik heyet istemiyor demelerinden sonra rakibe gitmesi gayet normal değil mi ? Sen yönetim olarak çocuğu 6 aydır bekletiyorsun sözleşme uzatmıyor seni istiyor sonunda da teknik ekibin kararı diyorsunŞu paylaşımı yapan gedson 8taşa giderse yazıklar olsun başka bişi demiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 149934
Antalya'ya götür, çocuğa hakaret ettir. Sonra da kadro dışı bırak. Gedson'u kaptır. Yarın alsanız bile yaşattığınız bu rezaleti unutmayacağım.
Bu da girmiş haberi ufaktan.Benfica sözlü olarak sorun yok demiş yazılı evraklar bekleniyormuş bu yüzden daha bitti diyemem diyor.Bjk konusunda ne kadar itici bir tip olsa da murat özen resmi siteleri gibidir o yazarsa anca doğrudur derim a spor sallıyor şu an bence görüşme vardır ama haberi önceden verdik demek için zar atmıştır.
Bunlara Ahmet Bulut anlaşıldı diyor renktaş. Biz almazsak jk'de. Halil olayının aynısı. Halil'de son anda dönmüştü hatırlarsan...abi hasta mısınız ? Sercan Dikme'nin 6 ay önce kullandığı cümlelerin (senaryo metninin) aynısı bu. herkeste bu dombiliden almış dağıtıyor.
post ettiğiniz adamlar gedson tamam diye gecen gün bitaraflarını yırttı. Valla kendinizi malzeme ediyorsunuz.
Bende olsam bu adamlar yerinde , bi tarafımla gülerek tivit atardım telefon etkileşimden patlasın diye.
Nasıl oltaya hemen geliyorsunuz. Ayrıca olmaz isede olmaz .
Antalya'ya götür, çocuğa hakaret ettir. Sonra da kadro dışı bırak. Gedson'u kaptır. Yarın alsanız bile yaşattığınız bu rezaleti unutmayacağım.