GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 449

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
449/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson Galatasaray'a gelmeyi tercih eder ama Galatasaray olmayacaksa, Benfica'da 300 400 binlik maasla kalmaktansa senelik 1.5 milyon Euro alacağı her takıma gider. Gitmemesi kendisi adına hata olur.

Gercekten rezillik bu olay, Gedson'a kizamiyorum bu arada.

Iletisim 0, madem ilgilenmiyorsunuz olmuyor, resmi aciklama yapin 1 hafta veya neyse onceden, en azindan denedik olmadi olur.

Simdi oyuncuyu, kaptirdin anlami geliyor.

Bu yonetim, harbiden her anlamda rezil.

Ali koc v2 olmaya gidiyor da, biz Galatasarayiz, 4 sene falan beklemeyiz.

1 yılda toplam 2 yönetimin alamadığı oyuncuyu 1 günde başkası alıyorsa iflas etmişiz demektir. Ortada menajerler tarafından kurulan kumpaslar dahil ciddi bir beceriksizlik söz konusudur. Sahada ezdirmeyecek ve masada kazandıracak Ünal Aysal gibi iş bitiren başkan şart.

Gedsondan bağımsız bu taraftarın böyle saçma sapan şeyler yaşaması hiç hoş değil abi. İletşim 0- halbu ki adamların vaadi şeffaflıktı. Şu saatten sonra gelsin veya gelmesin belmas yönetimi düşmüştür. Mali ibrasızlıkla defolup gidecekelr inşallah

ee hanı gıtmıstı bjkye tansel
Renktaş Halil Fener olayı gibi olması muhtemel ama bunu bizi yaşatmalarına ne diyorsun? Ulan böylesini hayatımda görmedim ben. Almayacaksanız ya da alamadıysanız yalandan bile olsa ilgilenmiyoruz, dersin istediğine gider. Şimdi elin kolun bağlı. Alsan bile fiyatı net arttı. Alamasan koltukta duramazsın, markayı bitirirsin. Çık işin içinden. Böyle kulüp mü yönetilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt